X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Reageer snel

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Marcel50 Marcel50 Auteur op infoyo sinds
30 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Marcel50
Datum: 28-11-2008
Auteur: Marcel50
U kent ze wel die reclame leuzen als reageer snel of ratis laptop bij een mobiele telefoon. En allemaal gratis te verkrijgen. Leuke trekkers waar we onder bedolven worden. Wanneer houd dit op en welk gevaar schuilt er in.

Een gratis telefoon bestaat niet

Een gratis telefoon bestaat niet ook al word dat wel voor gesteld. Maar dan komen de voorwaarden, en ja hoor een abonnement voor de duur van twee jaar tegen een minimum maand bedrag. Ga je dit dan omrekenen dan word het wel een heel duur gratis cadeautje. En wie denken de reclamemakers er mee te bereiken? Niet de nuchtere hollander die eerst eens gaat rekenen en vergelijken maar die jeugd die de verleiding van het gratis cadeau niet kunnen weerstaan. Het is een bron van ergernis voor de ouders die op termijn voor de kosten die neit betaald kunnen worden op kunnen draaien. Maar hier houdt het niet op. Er is een reclame fenomeen bij gekomen in d ereclame wereld.

Nog meer cadeautjes

Het is zelfs mogelijk nee het wordt gewoon verkondigd dat als u een uitvaart verzekering afsluit u een cadeautje kunt kiezen. Dit loopt uiteen van een laptop tot een spel computer. Waar gaan we naar toe moeten we nu dan ook al digitaal naar onze laatste rustplaats? Ik denk van niet en al die zo genaamde gratis cadeautjes betalen we gewoon zelf via een abonnement of in de te betalen premie. Heus ik ben van mening dat in ons land niets gratis is en dat we voor alles dat we zogenaamd gratis krijgen onze beurs zeker op een kier moeten zetten, of beter aan de voordeur kunnen hangen. Let dus in alle aanbiedingen op de kleine letters en voorwaarden om in aanmerking te komen voor het geschenk dat geen geschenk is.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl