X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De waarheid omtrent de psychiatrie.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van blink blink Auteur op infoyo sinds
20 September 2010


Bekijk het profiel van blink
Datum: 13-09-2010
Auteur: Blink
Naar aanleiding van de enorme ophef en misverstanden die de wereld in gerezen zijn over de behandelmethoden die mensen met een zogenaamde geestelijke stoornis hebben ondergaan en waardoor er veel mensen voor hun leven getekend zijn wil ik graag het volgende op waarheid berustende feitelijke gebeurde naar voren brengen.   

Aangezien de wereld echt vol zit met breuken en sociale tegenstellingen en reactieve handelingspatronen en getuige de waarnemingen van alle criminele daden het overgrote deel der mensheid ziek is volgens maatschappelijke normen heb ik overduidelijk de overtuiging gekregen dat er veel veranderingen zijn te realiseren die naar objectieve maatstaven een totale verbetering en verandering teweeg kunnen brengen in de bestaanstoestanden der mensheid.telkens weer zal iemand die zich psychiater noemt op dezelfde manieren te werk gaan en altijd zullen de mensen die geholpen willen worden op een andere manier benaderd worden dan ze hadden verwacht  gehoopt ben ik van mening.   De inhoudelijke redenen dat iemand hulp wil hebben voor zijn persoonlijke problemen zijn altijd gebaseerd op verwachtingspatronen.noem de feitelijkheden maar op die kunnen ontstaan.problemen met de partner, op school, op het werk enz.de moeilijkheden die tieners vaak hebben zijn natuurlijk ook bekend zoals onzekerheden over het uiterlijk, gepest worden in lichte of ernstige mate en moeilijkheden over geld en ga maar door.maar ieder weldenkend mens weet toch overduidelijk dat een psychiater ten alle tijden een derde persoon in het spel is die er buiten staat en slechts kan aanhoren wat mensen vertellen.verder zal uiteraard lang niet altijd de waarheid gesproken worden en worden veel feiten verdraaid in elke mate.het zijn dus slechts woorden woorden en nog eens woorden waar het om gaat.als iemand in moeilijkheden waar dan ook en op welke plaats dan ook deze zaken gaat voorleggen aan een psychiater zal geen mens door iemand die zich zo noemt  waar dan ook geholpen worden want iedereen weet dat deze mensen altijd maar weer de namen voor zogenaamde ziektegevallen gaan benoemen die naar mijn mening helemaal niet bestaan en nooit de wereld in hadden mogen worden gebracht.ook zal altijd weer een gesprek een andere wending krijgen dan behoord te zijn want ik weet echt overduidelijk dat niemand tevoren heeft gewild  hoe het is verlopen.ik schrijf hier nu over omdat ik actief bezig ben met inzichtelijke creatievormingen te verkrijgen in de wereld en ik zelf ook lang geleden bij een zogenaamde psychiater ben geweest die me totaal verkeerd benaderde en waardoor de problemen alleen maar erger werden.nou ik weet duidelijk dat ik onmiddelijk zou willen dat niemand waar dan ook ter wereld zich zou overgeven aan een psychiater in deze omgangsvormen want naar mijn mening is het een regelrechte pseudo-wetenschap.  het is toch simpel en logisch dat een intern probleem door praten met de persoon die er tegenover staat in letterlijke zin moet worden opgelost indien mogelijk. met praten kan veel opgelost  is zeker bekend en zal ook blijven maar wie en waar dat is het allerhoogste  belang.   

Reacties op dit artikel
Marije, 2010-09-14
( 0 )

Fijn dat je er zo over denkt en blij te lezen dat verwachtingspatronen er zeker toe doen,
na een maand weer s op het internet te vertoeven.
Ik sta helemaal achter je uitleg over de z.g. psychiatrie, al kan ik zelf nog niet zeggen ik er genoeg over weet ,zonder mijn gevoel er weer bij te moeten halen...
Ik zit zelf middenin het doolhof van deze vreselijke tijdrovende en
onhoffelijke cultuur{op mijn manier van uitdrukken uitgedrukt}
Ik ken de manier waarop het meestal gaat en ik ken de manier hoe het is gegaan,
voor het nog niet was gedaan. Iig.....Mensen hebben problemen en wanneer de ruimte ontbreekt hier met fatsoen tot een oplossing te komen die nodig is om te kunnen blijven functioneren is het probleem al niet meer een oplossing waardig.
Het is moeilijk om hierover geen discussie aan te gaan..
Het zou een goed idee zijn naast"het omgaan met geld" ,ook "het omgaan met hulpverleners",op school te leren.
De schade die men aanricht is op schaal van richter alleen te verwoorden als dichter..
Hierbij sluit ik mijn reactie tevens, want er zitten teveel woorden te wachten op een snoepje!
We zijn er nog steeds niet over uit wat nou het meest oplevert,
maar dat zien we morgen wel!
goede groeten Marije
Juridischeraad, 2010-09-15
( 0 )

Ik denk niet dat alle problemen ontstaan door onjuiste verwachtingspatronen. Of je zou eraan moeten toevoegen dat die onjuiste verwachtingen ontstaan door een onvolledige opvoeding, gebrekkige scholing en onvoldoende ervaringen. Ik ben opgevoed door een kleine zelfstandige en dan leer je wel omgaan met weinig geld. Omgaan met hulpverleners moet je vermijden en voorkomen. Maar het is niet ieder gegeven alles zelf te kunnen oplossen. En het inzicht dat hulpverleners vaak niets kunnen oplossen, omdat de macht daartoe ontbreekt, is er evenmin. Dus is het een makkelijke vlucht om de eigen onmacht af te wentelen op de hulpverlener, die inderdaad heel vaak niet aan de verwachting kan voldoen.
Suc6.
Marije, 2010-09-16
( 0 )

Het is absoluut geen gemakkelijke vlucht wanneer je onmachtig bent,
zeker wanneer je beter weet .
Ik ben opgegroeid door een groot geworden klein zelfstandige en kan nog steeds niet met geld omgaan, omdat ik er gewoonweg niet genoeg van heb,maar dat terzijde.
Ik probeer om te gaan met hulpverleners door er eerder te wezen met de hulpvraag dan zij met conclusies.
Mijn problemen komen voort uit nalatigheid van deze lieden ooit destijds en dat is iets wat verdraaid lastig is om recht te zetten,
maar dat is mijn doel op dit moment niet en ik hoop dat het zo ver ook niet hoeft t e gaan.
Onjuiste verwachtingen naar andere mensen toe, zijn vaak onjuist wanneer er 1 is die er niet aan kan voldoen,maar de ander toch in die waan laat.
Ik heb ervaren dat mensen makkelijk en onverschillig zijn over keuzes die gemaakt moeten worden als het gaat over "je eigen verantwoordelijkheid en keuzes in handen te kunnen hebben". Vaak worden ze zo voor je gemaakt!...hebben mensen opeens een doel voor ogen!? Mijn ervaring is dat een vraag geen antwoord is,hoevaak en hoeveel ik ze wel niet gegeven heb.
Meestal Wanneer we leren delen wein onze verantwoordelijkheid.
Nu ga ik die mug doodslaan die me wakker heeft gemaakt!
en excuses mocht ik dit ongemakkelijk geschreven hebben,
t gaat over zoveel.

Onvolledige opvoeding...ook zoiets onvolledigs
en toen stond er dit(het volgende) nog..
nja,hoorde ergens middenin.
Beslissingen zijn ook dingen die je doet,
soms doen we maar wat om we ze niet kunnen maken,
maar ik slinger wat naast de zin.
Wat je wil verwezelijken is een leven in het kort en meer tijd , even.

grtjes
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl