X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De optimistische kerstgedachte

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van liz1 liz1 Auteur op infoyo sinds
17 December 2009


Bekijk het profiel van liz1
Datum: 21-12-2009
Auteur: Liz1
Kerst... een vreetfestijn? een paar dagen waarbij we plotseling extra aardig tegen elkaar willen doen? of toch iets waardevols?Feit is dat velen hard moeten nadenken waarom men nou eigenlijk kerst viert. De bijbelse gedachte hierachter, daar hoor je haast niemand meer over, maar waarom is iedereen toch zo hiermee bezig?

Dit feest en zo ook oud en nieuw lijkt een soort terugblik te zijn van de rest van het afgelopen jaar.
Je wordt geconfonteerd met de waarheid... Die in vele gevallen een mooie waarheid is, want wanneer je aan tafel zit met alle mensen waar je om geeft of waar je van houdt, dan zegt dat natuurlijk ook iets over jezelf.
De samenstelling van deze groep kan je teleurstellen of verbazen. Mogelijk had je dit heel anders voorgesteld. Er is een stoel bijgeschoven of misschien wel weg en wellicht ben je dit keer even alleen, dan nog zijn er altijd wel mensen die aan je denken of bij je zijn in gedachten, de grote stapel kerstkaarten die velen van ons sturen zijn daar het bewijs van.
In dit laatste geval weet je in ieder geval: Er komt altijd weer een nieuwe kerst, die jou weer kan laten verbazen! De cadeaus onder de boom, iedereen is er nieuwsgierig naar, toch? Maar het levert soms een hoop stress van tevoren op. Geldkwesties of gewoon speurtochten naar het juiste cadeau, in de hoop dat de ander het perfecte cadeau krijgt. Het mooie eraan is, dat de ander hetzelfde wil voor jou!
Het perfecte cadeau, omdat jij zo bijzonder bent.. gaat niet om de geldwaarde, maar om de gedachte erachter en de blik in ieders ogen bij het geven van dit cadeau. Omdat die persoon weet dat jij het al zo lang wilt. Hij/zij heeft goed naar je geluisterd. Of denk aan de persoon die stad en land afloopt en pijnlijke voeten eraan over houdt, allemaal voor jou! Omdat jij dus zo bijzonder bent!

Kerst... zo veel meer dan alleen een vreetfestijn!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl