X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De leuke belevenissen van Pieter.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Champ3 Champ3 Auteur op infoyo sinds
12 November 2009


Bekijk het profiel van Champ3
Datum: 27-11-2009
Auteur: Champ3
Dit zijn leuke belevenissen van een jongen die allerlei dingen beleeft en ze nu op papier zet en alles is waarlijk gebeurt.Want ik kan het weten want de persoon ben ik zelf en ik hoop dat u het leuk vind en wat ik me nog kan herinneren.Alles is willekeurig opgeschreven, gewoon wat me op dit moment in mijn gedachten schiet.Hier komt het eerste wat me te binnen schiet.

De leuke belevenissen van Pieter.

Het eerste wat ik me kan herinneren is dat ik met mijn moeder naar groningen ging naar het ziekenhuis met de trein,
en ze altijd tegen me zei als ik ze vroeg, we gaan naar tante tiene en dan bleef ik rustig in de trein en als we in groningen
aan kwam dan kwam ik in een oude kinderwagen en reed mijn moeder met me verder. Maar ik kreeg het op het laatste moment in de gaten en riep met mijn kinderstem, we gaan niet naar tante maar naar het ziekenhuis want daar is de poort en ik probeerde eruit te klimmen, maar mijn moeder was ook niet gek en pakte me snel vast en zo kon ik niet verder en riep ik tegen mijn moeder, je bent gemeen en ik vind je niet lief, maar dan vertelde ze me wat er ging gebeuren en dat het gips vernieuwt moest worden en dan was ik weer rustig en ging die avond weer lekker mee naar huis.
Dan de vakantie met mijn ene oudste broer en zijn vrouw op vakantie naar texel. Zijn vrouw was jaloers op mij want ik
kreeg altijd gelijk van hem, ik was toen al wat ouder als toen naar groningen hoor? En we kwamen op texel aan en de volgende dag gingen we naar het strand, mooi plaatsje opgezocht en naar zee en lekker in zee en toen weer terug, afdrogen en insmeren en u weet dat je voor de tijd ingesmeerd moet wezen anders verbrandt je nog, dus s'avonds had ik derde graads verbrandingen en moest wat aan hebben en kreeg een truitje van haar aan en haar puntjes stonden erin en dat heeft ze heel lang aan moeten horen. En die dag was ik bijna verdronken, want ik was naar zee gelopen en het was zů ondiep dat ik verder ging en toen tot mijn knieŽn erin kwam te staan toen keek ik toevallig om en zag mijn broer tegen mij schreeuwen want nog een stukje en ik was in de vaargeul gevallen en was dood geweest.

De leuk belevenissen van Pieter.

De volge de belevenis was in de kerk en er is na de tijd veel om gelachen door de mensen die erbij waren.
Mijn vader was vrij-evangelisch en de dominee die mij gedoopt had kwam die dag preken en mijn moeder
en ik gingen er ook mee heen want ze wist dat hij goed preken kon. Nu het zingen en het geld ophalen was achter
de rug en de preek begon en het ging over de duivel en dat die overal was en zelfs in de kerk. Ik was aan het schuiven en mijn moeder had al gezegt blijf toch eens stil zitten, toen iedereen schrok van een geweldige knal. Kind zei mijn moeder tegen mij wat doe je nou? Nu de dominee zei de duivel is overal en ik wilde eens zien of hij ook onder de kerkbank zat en heb een schop eronder gegeven, de mensen hebben zich een stuip gelachen en de dominee ook en na de tijd toen de preek afgelopen was, nog even met mijn ouders en mij gesproken. Dominee Buurman was zijn naam.
En als je twaalf bent en in de zesde klas zit dan begin je ook naar meisjes te kijken en naar de juffrouw.
Nu we hadden een hele leuke juf en was altijd  leuk gekleed en s'zomers helemaal en dan had ze een leuk truitje aan,
maar een beetje open dus ging ze voorover staan dan ging pieter staan in de bank en zag een paar heuveltjes en was
tevreden en als het schooljaar om was dan werdt alles opgeruimt en dan zat ze op de grond en we hielpen allemaal mee en zů keek ik vaak achter haar bloesje, maar vieze gedachten had je er niet bij zoals de jeugd van nu.
En het was een christelijke school en aan het eind van de dag werdt er gebeden en we zaten met vier man achterin en we hadden de ogen los en twee deden gek en ik zag de hoofdleraar voor de ramen en zei nog stil maar het was te laat en dat hebben ze geweten ook. Ik hoop dat u heeft genoten, de auteur.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl