X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Kinderen van de Amsterdamse voedselbank

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 10-08-2009
Auteur: Carina03
Zo mooi was het plan om met alle kinderen naar ponypark Slagharen te gaan, hartverscheurend de oproep bij Hart van Nederland toen bleek dat er te weinig in kas was voor alle kinderen.

De anonieme bekende Nederlander

En dan staat hij toch eindelijk op, een bekende Nederlander die zonder dat ze dank je wel moeten zeggen een ruime storting doet zodat de kinderen wegkunnen. Eindelijk eens zonder publiciteit, gewoon willen helpen zonder daarvoor de eer op te strijken, zonder een heel camera-team op te trommelen maar gewoon net als al die andere anonieme mensen  deze kinderen een weekje weg gunt zonder de zo bekende "geen geld-barricade". Petje af voor deze man of vouw en alle andere mannen en vrouwen die dit voor elkaar gespeeld hebben. Deze sprakeloze maar oh zo gelukkige ouders en kinderen.

Geen klopjacht alstublieft

Ik hoop dat de media er niet achteraan gaat omdat zij vinden dat er bekend moet worden wie deze goede ziel wel was. Misschien dat er straks meer bekende Nederlanders de minder bekende gaan helpen als ze ontdekken dat het ECHT anoniem kan zonder dat er meteen honderden brieven op de mat vallen van mensen die ook hulp nodig hebben. Jammer is en blijft wel dat er geen een pretpark inclusief het ponypark zelf het weekje gratis hebben aangeboden, wat maakt 1 week nou uit voor een kleine groep. Valt dit geluk met het verlies van een paar huisjes voor 1 week te vergelijken? Ik hoop het niet. In ieder geval wens ik al deze kinderen een heerlijke week toe, leef je lekker uit en ravot maar eens lekker uit. Heel veel plezier allemaal.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl