X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vakantie-naweeen en het gezeur daarover

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +4 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van juleke juleke Auteur op infoyo sinds
11 Januari 2009


Bekijk het profiel van juleke
Datum: 12-01-2009
Auteur: Juleke
Vakantie houden is een jaarlijks terugkomend festijn. Althans, dit zou het moeten worden. Vaak gebeurt het, dat je na je vakantie nog moeier bent, dan voordat je ging. Ik persoonlijk snap dat niet, alleen in de gevallen van de jongerenvakanties. Die zijn voor zon, zee, strand, veel drinken en een vakantieliefde scoren. Er zijn legio mogelijkheden om voor bijna 100 procent zeker te weten dat de vakantie die je boekt, ook de vakantie die je zoekt.

Boeken

Er zijn meerdere mogelijkheden om een vakantie te boeken. On-line, bij een reisbureau of een huisje via vrienden of kennissen huren. De laatste mogelijkheid zal niet voor veel problemen zorgen, maar het zijn de eerste twee die waar het hierom gaat.

Je wilt bijvoorbeeld naar een warm land. Je gaat via je internetserver zoeken en komt een leuk hotel/appartement/villa tegen. Tegenwoordig is het zo, dat je vaak al van te voren een hoop duidelijkheid kunt krijgen over de accomodatie, de mogelijkheden tot bijvoorbeeld sport en spel, het eten en de omgeving.

Meningen

Naast de informatie die op de site genoemd staan zijn er ook nog de reacties. Deze worden geplaatst door de mensen die al een keer vertoefd hebben op de accomodatie waar je oog op gevallen is. Hier staan natuurlijk eigen meningen op, maar geven toch een goed beeld over alles wat die betreffende accomodatie wel of niet te bieden heeft.

Problemen die je tegen kan komen

Ik kan er dus ook niet tegen dat mensen na hun vakantie zeggen dat ze niet wisten van de hoeveelheid russen (bijv. Egypte) die ook aldaar hun vakantie houden. Tevens wordt er ook altijd gezeurd over het eten. Eet gewoon wat je lekker vindt en laat de rest staan. Weet je niet wat het is, probeer het dan en is het niet lekker, eet je het niet op en neem je het de volgende keer gewoon niet meer.

Mocht je nou terugkomen van een vakantie en het land was toch niet helemaal wat je ervan verwachtte, dan heb je je huiswerk gewoon niet gedaan. Internet biedt zoveel mogelijkheden om de achtergronden, de levensstijl en de mensen in een land na te slaan. Diverse reisverhalen moeten je toch aanspreken als je alsnog boekt naar Burkina Faso, terwijl je al kan lezen dat het om een heel erg arm land gaat. Dit had je niet verwacht, maar krijg je dan toch maar even voor je kiezen. Ik zeg: Eigen schuld, dikke bult.

Er zijn ook mensen die het na hun vakantie alleen maar hebben over het lange reizen van en naar de verschillende excursies. Tja, ook dat kun je van te voren al tackelen.

Mijn volgende vakantie

Mijn volgende vakantie staat nog niet geplant, maar gaat zeker nog gepland worden. Waarheen? Geen idee. Ik weet wel zeker dat ik het hele land al ken voordat ik er geweest ben, om nare verrassingen te vermijden.

Reacties op dit artikel
Natalia, 2009-06-02
( +1 )

EGYPTE mijn lievelings land ik zweer als ge men kamer binnenvalt dan zie allemaal pirmides posters van egypte op de muren en natuurlijk ook een grote stanbeeld
en ik ben daar al bijna 3 keer geweest en dees JAAR GA IK WEER JOEPIE EGYPTE IK KOM ER AAN
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl