X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Beleef de kerstmagie van Disney...

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Woefke7 Woefke7 Auteur op infoyo sinds
21 November 2008


Bekijk het profiel van Woefke7
Datum: 24-12-2008
Auteur: Woefke7
Heb je eens zin om even weg te zijn van de dagelijkse sleur? Wil je de kerstsfeer eens opsnuiven op een speciale plaats? Dan is Disneyland Parijs een echte aanrader. Je komt er terecht in een sprookjesachtige wereld waarvan je vanbinnen een warm gevoel krijgt, ongeacht je leeftijd.

Kerstsfeer van begin tot einde

Bij aankomst in 1 van de Disney-hotels merk je het al. Kerst is alom tegenwoordig. Op vele plaatsen staan mooi versierde kerstbomen. Verlichting is niet weg te denken.

Op weg naar het pretpark passeer je de schaatsbaan bij hotel New York. Op verschillende plaatsen is er een foto-spot te zien waarop je de mooiste kerstfoto's kan maken.
Bij het flaneren door Disney Village zie je mooi besneeuwde kerstbomen (met kunstsneeuw) en door de luidsprekers schalmt enkel kerstmuziek. Vlak bij het park is er een leuke kerstmarkt met sprookjesachtige kraampjes die je uitnodigen om te snuisteren tussen de vele spulletjes die er te koop worden aangeboden.

Bij aankomst in het Disneypark neemt het magisch gevoel alsmaar toe. Main Street staat vol met besneeuwde kerstbomen. Er ligt ook een sneeuwtapijt onder de bomen. En onder een reuzekerstboom liggen mega-grote geschenkjes. Goofy wacht je op in een slee met  z' n kerstman-outfit aan om samen met jou op de foto te gaan.

Ook Central Plaza baadt in de kerstsfeer. Overal sneeuwtapijten en kerstbomen. En dat allemaal in de schaduw van het sprookjeskasteel van Doornroosje.

In Fantasyland kan je door Belle's kerstdorp kuieren. Leuke ondergesneeuwde kraampjes die typische kerstdingetjes verkopen.

In Frontierland kan je het werkatelier van de kerstman bezoeken en Santa Claus is zelf ook aanwezig. Je kan er diverse elfjes aan het werk zien die naarstig werken aan de vele cadeautjes. Je kerstbriefje met je wensen kan je hier achterlaten. Het atelier van de kerstman staat middenin een vlakte van sneeuw met daarop leuke sneeuwmannen. Echt super-cool!

In de avond beleef je de meest magische momenten want dan komt de kerstsfeer helemaal tot leven door de ontelbare lichtjes.

Diverse kerstvoorstellingen en parade's

Bij de Disney 's Once Upon a Dream Parade die dagelijks door Main Street en rond Central Plaza rijdt begroet de kerstman iedereen vanuit z'n kerstwagen. Sneeuw dwarrelt neer over Main Street. Zelfs de meest koele kikker zal hier toch wel wat ontdooien!

Wanneer de avond valt op Central Plaza is het tijd voor De Enchanted Candleabration. Mickey en z'n vrienden zijn daar om samen met jou te genieten van de kerstmagie. Een leuk dansspektakel wordt op je losgelaten en als apotheose verandert het  kasteel van Doornroosje in een magnifiek ijspaleis. Om stil van te worden!

Nog in de avond is het tijd voor Disney's Fantillusion. Een feeŽrieke parade vol licht in vele prachtige kleuren. Je wordt echt betoverd door de duizenden lichtjes.

In Frontierland kan je genieten van een wervelende ijsshow van Mickey en al z'n vrienden. Mickey's Winter Wonderland zit vol dans en humor.

Op Central Plaza trakteert Minnie je op Minnie's Jolly Holidays. Met een fantastische choreografie samen met haar vrienden bezorgt ze ieder van ons een mooi cadeau.

En natuurlijk mogen we ook de Walt Disney Studio's niet vergeten. Ook hier vind je de meest prachtige kerstversieringen die tot de verbeelding spreken.

Kerst in Disneyland...echt een aanrader!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl