X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Zilver Ster

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Fiorentino Fiorentino Auteur op infoyo sinds
13 Maart 2010


Bekijk het profiel van Fiorentino
Datum: 15-03-2010
Auteur: Fiorentino
Morgen is het weer zover, en het loopt me al dun in de broek alleen van de gedachte, en dan heb ik het niet alleen over angstzweet. morgen is het weer dansles!

Daar waar de mannen zich een week lang geestelijk op moeten voorbereiden, en nog liever het gevecht aan gaan met het rotterdamse chapter van de hell's angels, als dat ze nu staan te trappelen van ongeduld om weer de dansvloer op te mogen, kijken de vrouwen er al dagen reikhalzend naar uit. Ik zelf kijk terug op elke les met trots dat ik het wederom overleefd heb zonder noemenswaardige kleurscheuren, maar mijn vrouw spreekt al over de cursus Goud ster alsof dit een klein stapje is, vanaf het punt waar we nu zijn. Nou, in mijn ogen is de 1e stap op de maan een klein stapje geweest, vergeleken bij dansen.

Waar komt dat verschil in interpretatie van leuk nu eigenlijk vandaan? Natuurlijk vindt ook ik het leuk om te dansen, anders zou ik het alleen doen omdat het van mijn vrouw moet, en dat laatste zou ik uiteraard nooit toegeven in een column wat iedereen weer kan lezen. Dus bij deze; ik vindt het leuk om te dansen. Toch is er wel een wezenlijk verschil. Waar elke man blij is als hij er een basis quickstepje uit weet te persen, trekken de vrouwen het liefst de hele trukendoos open, waarbij ze het begrip dat de man moet lijden niet helemaal goed hebben begrepen. Spelling is nooit hun sterkste kant geweest blijkbaar. Ondertussen zijn mijn vrouw en ik op het punt aan gekomen dat ik het niet meer bij kan houden en mijn vrouw mij elk pasje voor moet zeggen:
draaien, open promenade, terug, draaien, horsewalk. En zelfs als marionet heb ik nog moeite het tempo bij te houden.
Hoe moet dit dan wel niet zijn bij Goud Ster?

Het vreemde is dat het dansen stukken beter gaat als ik moe ben, zwaar gezopen heb en liefst een nacht heb doorgehaald... maar dat brengt me direct bij het volgende probleem: als ik me nu al vol moeten laten lopen om een beetje soepel over de dansvloer te kunnen bewegen, wat is er dan wel niet nodig tegen de tijd dat we goud, of goud ster zijn? een maand doorhalen, een week lang onder de beertender? of onder werktijd dan maar aan een whiskey infuus?

HELP!, HELLUP!

Reacties op dit artikel
Demy, 2010-03-15
( 0 )

Wens je veel geluk, maar drank helpt niet

je kan beter op zoek gaan naar een andere bezigheid met je vrouw
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl