X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Ministers bezuinigen maar niet op eigen uitgaven

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Hetheksje Hetheksje Auteur op infoyo sinds
12 Januari 2010


Bekijk het profiel van Hetheksje
Datum: 02-03-2012
Auteur: Hetheksje
Er moet volgens het CBS nog veel meer worden bezuinigd om het staatstekort handelbaar te houden. Zuinig zijn is niks mis mee. Alleen als de gewone man weer moet inleveren op gezondheidszorg bijvoorbeeld, terwijl de ministers duizenden euros op onze kosten uitgeven word ik ongelofelijk nijdig.

IKEA, McDonalds en drankhandel

De gedeclareerde bonnetjes laten het zien, wat de ministers van Nederland, diezelfde vrome ministers die prediken tegen de Nederlander dat het echt niet anders kan met de bezuinigingen, uitgeven op onze kosten.
Minister van FinanciŽn Jan Kees de Jager declareert zijn eten van Chinees en hamburgerrestaurant als ook zijn bonnetjes van de slijterij! Die kerels verdienen een godsvermogen aan salaris, hebben ook nog allerlei andere duistere "benefits" en "secundaire arbeidsvoorwaarden" en dan toch nog jaarlijks twee ton! declareren aan onkosten.
De gewone werkende mens betaald van zijn of haar salaris het avondeten, kleding, vakantie's (als ze zich die al kunnen veroorloven), dus waarom zij niet? Ze eigenen zich meer dan genoeg van onze belastingcenten toe!

Bezuiniging onkosten declaraties

Dat als eerste punt op de bezuinigingslijst, geen onkostendeclaraties meer voor ministers en andere hoogwaardigheidsbekleders. Geen afkoopsommen, omkoopsommen, oprotbonussen, gouden handdrukken en weet ik het wat meer. Daar heb je zo al een bezuiniging van zeker een miljard. Kan je de eigen bijdrage aan de zorg met rust laten en voorkomen dat er straks een hele groep mensen is die net als menig Amerikaan zich geen gezondheidszorg meer kan veroorloven. Dat arme mensen sterven omdat de regering haar eigen zakken vult in plaats van de staatskas.
Geef mij een rode pen en een overzicht van alle uitgaven van deze regering en ik bezuinig binnen een uurtje of wat zo 20 miljard zonder dat de gewone man, die dit land uit de afgrond houdt door keihard te werken, eraan onderdoor gaat.
Zonder daar ook maar 1 bonnetje of 1 minuut arbeidsloon voor te declareren!

Reacties op dit artikel
C.n.van der stel, 2012-03-25
( -1 )

Ja, ze declaren alles en de gewone mens heeft amper te eten.
Diana de weert, 2012-04-29
( +1 )

Ik vind dit een SUPERARTIKEL!!! Ze moeten inderdaad al die extra declaraties van die regeringslieden maar eens afschaffen. Maar het erge is dat zij die plannen maken om te bezuinigen. En daarbij komen ze niet aan hun eigen portemonnee.
Koos, 2013-04-11
( 0 )

Er is ook helemaal geen pensioen tekort zoals ze beweren, als al die lang studerende ook 50 jaar gaan werken dan komen ze met 75- 80 jaar aan het pensioen. Ik heb als ik 65 word 50 jaar gewerkt echt gewerkt en dan steelt de overheid 1 jaar AOW als dank voor je inzet
Wim, 2013-04-19
( +1 )

ja hun janken als zorg inkommensafhankelijk zou worden maar hoeveel mensen kunen uit geldgebrek niet naar tandarts of fysio of medicijnen of verwijzing halen schande was ziekenfonds eer noch maar mijn vriendin gaat eronder door geen geld voor tandarts loopt 16 maanden met pijn verzekering vergoed te,weinig zij zou moeten bijbetalen een juist dat is onmogelijk voor haar
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl