X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Dating, liefde en vreemdgaan

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van truus truus Auteur op infoyo sinds
02 November 2008


Bekijk het profiel van truus
Datum: 06-11-2008
Auteur: Truus
Vrouwen, die na enkele weken gechat te hebben en tot een afspraak komen, verwarren vaak seksueel contact met liefde. Deze†gang van zaken†is geen gemene deler, maar komt wel veelvuldig voor.

De kennismaking

Verhalen van heel veel vrouwen komen mij ter oren. Dat hoort bij mijn werk. Alleenstaande vrouwen, vaak in een isolement, ontdekten internet. Het aanmelden bij chat-programma' s, het vervolgens in leuke contacten komen en het uitwisselen van gegevens wordt als een zinvolle tijdsbesteding ervaren. Na enige tijd ontstaat er een vast chat-clubje en na nog meer tijd ontstaat er een vaste persoon, meestal een man, waarmee een steeds intensievere uitwisseling plaats gaat vinden. en veelgehoorde uitspraak is dan ook: "ik word zo goed begrepen" of† "wij kunnen zo goed met elkaar praten." Soms ook: "wij voelen elkaar zů goed aan alsof we elkaar al een leven lang kennen". Er worden steeds meer diepere en persoonlijke zaken besproken. Op enig moment wordt een ontmoetingsplaats afgesproken. Een foto is eraan voorafgezonden, uitgewisseld is of een van beiden thuis kan ontvangen. Als dat het geval is, dan is dat meestal bij de vrouw. Een blik, een woord, meer niet. Ze vallen in elkaars armen en voelt zo vertrouwd.

De verwachting

Het bed is warm, de extase groot en het genot zindert. De tijd gaat te snel voorbij. Enkele uren later zoekt de vrouw al weer op internet naar haar maatje. Het ge-chat gaat verder, nu met een vurige, verlangende toon naar meer. Wanneer is de volgende keer? Al snel? Hij heeft het ook druk met zijn werk, zijn moeder is bovendien ziekelijk en daar heeft hij voor te zorgen. Zodra hij kan maakt hij een nieuwe afspraak. ja, het was heel fijn samen. Allengs worden de berichtjes korter en spaarzamer. De moeder. Het werk. Soms ook meent de vrouw te bespeuren dat hij, onder een andere naam, met andere vrouwen in de weer is. Nee, kan niet kloppen. Daarvoor zijn ze te zeer met elkaar verstrengeld. Ze houden van elkaar. Immers, anders had het in bed toch niet zo volmaakt kunnen zijn? Wat duurt het lang voordat er weer een afspraak komt.

De teleurstelling

Er komt geen nieuwe afspraak. De gesprekken verwateren en vallen uiteindelijk stil. Seks werd verward met liefde. Aan liefde worden de verkeerde uitingen verbonden.

Wat maakt dat een vrouw een loopje met haar laat nemen? Het alleenzijn, de hunkering, wat aandacht, de goedgelovigheid. Gevoel en emotie die gevoed willen worden door zaken van de buitenwereld. Het zich richten op de ander en zichzelf daarin niet refelecteren. Onzekerheid en een afhankelijke houding. Door de ogen van een ander heen, zichzelf zien, zonder dat ze zichzelf van binnenuit echt ziet. Schrijnend.

Reacties op dit artikel
Nesreen, 2010-05-23
( 0 )

Mooi
Jackpeters, 2010-10-23
( 0 )

Win nu nog je ex terug zonder er moeite voor te doen !

ex-back.nl
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl