X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Joepie een Marokkaanse burgemeester voor Rotterdam!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Remko70 Remko70 Auteur op infoyo sinds
14 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Remko70
Datum: 04-11-2008
Auteur: Remko70
De eerste Marokkaan die Rotterdam krijgt als burgervader! Links Nederland viert feest. Wat een fantastische zet van de PvdA zeg. Maar willen wij dit wel? Word het niet tijd dat we burgemeesters zelf gaan kiezen? Ik vraag me dan af of hij er dan wel was gekomen.

Weer een extra stap bij de Islamitisering van Nederland!

Wat een feest viert de PvdA! Ze kunnen (wat een lezer van Metro in een ingezonden brief beschreef) nu eindelijk Rotterdam straffen voor Pim Fortuin! Zo voelen de Rotterdammers het ook. Let wel ik ben dus geen Rotterdammer. Maar ik leef met ze mee. Wat een blamage. De reacties in Europa zijn lichtelijk geschokt. Hoe kan dat nou gebeuren vraagt een rechtse Franse burgemeester zich af. Ik ook.
En wat doen wij Nederlanders? Wij kloppen ons op de borst. Wat goed gedaan! Wat nergens nog is gelukt doen wij.
Aboutaleb hebben we een tijd niks van gehoord. Volgens de PvdA had hij het niet naar zin als staatssecretaris.
Ik kan niet wachten op zijn eerste stappen in Rotterdam. Suikerfeest word natuurlijk een vrije dag. Hij gaat de Marokkanen aanpakken heeft hij al aangekondigd. Ja natuurlijk. Zijn eigen mensen, jaja. Natuurlijk niet. (Echte)Rotterdammers schamen zich rot. De regentenpolitiek van de PvdA heeft weer Nederland stukje verder de afgrond in geregeld. Een moslim die een wereldhavenstad gaat regeren.

En nu?

We hebben maar te schikken. Zowel Nederland als Europa gaat het niet redden. De achterkamertjespolitiek viert weer hoogtij. Niets meer aan te doen.
De landelijke politiek durft niets te doen. Een debat aangevraagd door PVV word uit angst afgewezen.
Dus de landelijke politiek laat de zich zorgmakende burgers toch al in de steek. En nu de lokale politiek. Na deze zeer twijfelachtige eer van een Marokkaanse burgemeester zal snel andere steden aan het denken zetten. Natuurlijk moeten er nog meer komen en in vele lokale raden zwaait de PvdA de scepter. Zoals we gewend zijn dulden de PvdA'ers wat allochtonen betreft geen enkele tegenstand. †Je bent dan direct een racist.
Het is triest. Ik kan het niet anders verwoorden. Nederland het braafste jongetje in de klas van Europa. Marokko gaat zijn imams nog even goed inwerken in Marokko. En wat doen we. Niets. Beetje ophef maar ja ze zijn er al en ze worden niet teruggeroepen. Iedereen weet dat ze ingewerkt worden om meer moslimzieltjes te winnen. Goedschiks dan wel kwaadschiks. Marokko wil Nederland als provincie erbij konden we laatst (geschokt) lezen! En PvdA is zeker niet de beroerdste om daar een handje bij te helpen. Volgens mij is de angst voor de islam nog groter bij de PvdA†dan bij de keurig nette Nederlandse burger. Ze willen zich gewoon bij een groep voegen die Nederland misschien wel overneemt straks. Volgens mij hadden we voor die mensen een speciaal woord. Ik ga het hier niet herhalen om de kinderen van deze mensen niet te kwetsen.

Reacties op dit artikel
487, 2009-02-26
( +1 )

Nel, 2011-09-18
( +1 )

En nu zijn we 3 jaar verder en hoe staat het ervoor??? Nou prescies wat ik dacht alles wordt afgeschaft maar de regels voor marokanen en turken zijn hetzelfde en hun feestdagen blijven gewoon bestaan maar al het andere wordt afgeschaft. Als er niks hier tegen gebeurt zal me niks verbazen dat wij hier in nederland volgende wetten moeten gaan leven. Politie is hier zo druk bezig met onzin allemaal dat als je s√°vonds en de nacht uren op straat loop hier in rotterdam zie je al die marokanen enzv dealen en van alles en nog wat doen. Maar doen ze hier iets tegen nee hoor. Zelfs op de kinderopvang bij me zoontje was een vrouw die gewoon marokaans sprak met andere ouders tussen de andere kinderen nou, leven we nou hier in Nederland of in marokko
Nederland let niet op !!!!! WAKKER WORDEN NEDERLAND.
Nederlanders zuigen, 2012-01-31
( 0 )

Sukkeltjes
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl