X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Trouwen in de ...

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van VolgensClaudia VolgensClaudia Auteur op infoyo sinds
27 Januari 2009


Bekijk het profiel van VolgensClaudia
Datum: 14-04-2011
Wie kent het niet: Eerst komt de hele familie aan bij het huis van het paar dat gaat trouwen. Iedereen krijgt zijn bloempje opgespeld en de rouwstoet, ik bedoel trouwstoet, vertrekt naar het stadhuis of gemeentehuis. Na het gemeentehuis vertrekt de stoet naar de auto, op naar de volgende locatie, diner met de familie. Gelukkig vind het diner meestal plaats op dezelfde locatie als de receptie. Maar eens was het zo zuur. Het stel woont in Monster en ging trouwen in Delft, eten in Rotterdam en vervolgens feesten in Delft. Monster, Delft, Rotterdam, Delft en dan ein-de-lijk naar huis!

Waarom trouwt men in het stadhuis/gemeentehuis?

Waarom weten mensen niet dat ze niet verplicht zijn het ja-woord te geven in het afgezaagde stadhuis? Weten ze dit niet of willen ze dit niet? Waarom gaat iedereen altijd naar datzelfde gebouw. Het gebouw waar je ook je paspoort laat maken en alle formaliteiten met de gemeente regelt. Waarom zou je de hele familie naar deze onromantische locatie af laten reizen om vervolgens een ceremonie te hebben die ieder ander koppel dat daar is getrouwd al heeft gehad. Nou, ok, misschien is de ambtenaar van de burgelijke stand origineel in zijn toespraak aangezien hij met het paar heeft gesproken en hierop zijn woorden baseert. Het gaat hier om een verbinding voor de rest van je leven. Voor velen de mooiste dag van hun leven. Waarom is men dan niet creatief met de mogelijkheden? Is iedereen zo'n kuddedier dat ze het fijn vinden te trouwen op een plek waar duizenden koppels hen al voor gingen?

Trouwlocatie keuren

Weten mensen dat ze niet per sť op die afgelikte plek hoeven te trouwen? Zijn wij Nederlanders zo gierig dat geld uitgeven voor het keuren van een romantische locatie niet belangrijk is? Waarom ken ik niemand die een originele trouwplek heeft laten keuren? Volgens mij is het bij elke gemeente mogelijk om een verzoek in te dienen of je een alternatieve locatie voor de huwelijksvoltrekking mag gebruiken. Zo'n locatie wordt dan gekeurd door de ambtenaar van de burgelijke stand en de brandweer. Indien de locatie voldoet aan de eisen kun je de voltrekking van je huwelijk zoveel meer geven. Waarom gebeurt dit zo zelden? Als de goedkope Nederlanders zoveel gevoel hebben voor romance waarom gaan we niet gewoon allemaal massaal in spijkerbroek trouwen op maandagmorgen. Gratis en voor niets!

Reacties op dit artikel
Sherena, 2011-05-03
( 0 )

Gaan we doen, jij hebt goede idee√ęn op maandag morgen in een spijkerbroek...............het is tenslotte ONS feestje. Je trouwt immers niet met je familie, vrienden of kenissen dus waarom al die poohha !!??
Obe sitas, 2011-09-26
( 0 )

het enige leuke aan een bruiloft is de taart en niks anders dan de TTAAART~~
AnnaD, 2011-11-28
( 0 )

Leuk artikel! r.5:gelukkig vindT het diner...
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl