X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Collecteren voor goede doelen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 06-04-2010
Auteur: AnnaStaal
Dat er gecollecteerd wordt voor de bekende goede doelen is prima, maar de wijze van collecteren wordt steeds indringender. Met enige regelmaat bijna storend.


Ik geef aan bepaalde goede doelen en dat doe ik graag, maar de laatste tijd worden de collecties steeds indringender en zelfs zo nu en dan bezijden de waarheid. Zo heb ik al enkele malen mensen aan de deur gehad die een lot voor een bekende goede doelen kwamen verkopen. Een lot gekocht, blijkt dat lot bij nader inzien een maandelijks lot te zijn. Natuurlijk kan je dit weer afzeggen, maar het imago van de goede doelen wordt er op deze wijze niet beter op.

Maar ook de goede doelen waar ik al geld aan geef, komen om extra geld. Het is van lef getuigen om te zeggen dat je – omdat je geeft en ze dus een warm hart toedraagt – maar eigenlik iedere maand iets meer moet gaan geven. Het begint de omgekeerde wereld te worden en je wordt vervolgens via de telefoon – in dit geval – ook nog eens gestalkt. Want als je ze enkele malen niet te woord hebt kunnen staan vanwege drukte, dan wordt je zomaar weken laten plotseling weer gebeld, ook op tijdstippen dat het helemaal niet uitkomt.

Als klap op de vuurpijl word ik, ondanks mijn registratie in het bel-mij-niet register, toch door o.a. de goede doelen gebeld. Ik begin me er zo langzaam maar zeker behoorlijk aan te storen en het kan zomaar zo zijn dat ik enig moment stop met geld geven aan de goede doelen. Ik kan me niet voorstellen dat dat de bedoeling is van deze goede doelen acties.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl