X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Eerlijk duurt het langst!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van kimmekedillen kimmekedillen Auteur op infoyo sinds
04 Januari 2010


Bekijk het profiel van kimmekedillen
Datum: 27-01-2010
Een nieuw samengesteld gezin, het is niet altijd even gemakkelijk! Daarom de titel : Eerlijk duurt het langst! Het houdt me dagelijks bezig, want als ik mijn kind zie, zie ik dat er veel pijn in zijn hartje zit, omdat er een partij niet altijd eerlijk en open is!Mijn ex en ik zijn uit elkaar gegaan omdat niet alle aspecten konden vervult worden die in een relatie thuis horen! Dus hebben we er samen voor gekozen om deze relatie dan ook stop te zetten en elks een nieuw leven te beginnen!We hadden eerst een onderling akkoord over onze zoon! Maar dit liep al snel uit de hand!

Het onderling akkoord was week om week onze zoon bijhouden en ieders zijn kosten! Maar al snel merkte ik dat er gelogen werd en dat die afspraak niet werd nagekomen! Dus heb ik gerechtelijk stappen genomen, zodat er een betere oplossing was! Die is er geklomen, maar met de nodige frustraties en de nodige problemen!
Sinds er een vonnis is, heeft de andere partij het blijkbaar nodig gevonden om zijn zoon elk weekend het lastig te maken door over heel die toestanden te praten. Al begrijpo ik niet waarom. Een vonnis naleven is niet moeilijk. EN als je een vonnis keurig naleeft kunnen er geen moeilijkheden ontstaan!
Ook in de buitenwereld kom ik veel mensen tegen die contact hebben met de andere partij. Ze willen een andere kant van het verhaal. Maar daarvoor wil ik eerst wel weten wat het verhaal van de andere partij is.
Daar kan ik mij in kwaad maken, want het zit vol leugens. Waarom? Waarom niet gewoon eerlijk zijn? Is het jaloezie? Pesterij?
In een scheiding is het nooit 1 persoon die de fout is. Het ligt altijd aan beide partijen! Ik geef mij fouten toe.
Nu ben ik gelukkig en heb met mijn nieuwe parten een dochter. Maar mijn zoon zegt niet gewoon zijn naam. Hij zegt papa tegen hem. Al weet hij dat het niet zijn echte papa is! MAar naar anderen toe zegt hij ' onze papa' of papa ... . Het is toch maar een boodschap dat hij geeft dat het niet zijn echte vader is! Maar het wordt wel gezegt voor de dochter. Uit respect en om verwarringen te voorkomen. Ze zijn nog zo jong om alles zomaar te begrijpen. Later zal er allemaal wel over gepraat worden!

Daarom wil ik eigenlijk met dit artikel zeggen dat je gewoon eerlijk moet zijn en open! Je krijgt er veel meer mee bereikt dan te blijven strijden en liegen. Of je zoon gebriuiken als speel bal. Het si allemaal niet fijn en eerlijkheid maakt het allemaal wat draaglijker!
Eerlijkheid daar verlies je niks mee, daar win je iets mee! Neem dat van mij aan!


Reacties op dit artikel
Benny55, 2010-01-28
( 0 )

Sterkte met alles.
En laat je ex-man los, wat hij ook zegt of doet.
En jullie zoon wordt vanzelf oud en wijs genoeg om zijn dingen te doen.
Laat hem niet kiezen tussen jullie. Laat hem zelf zijn weg hierin vinden.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl