X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Kou, niet alleen in het land

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 13-01-2010
Auteur: Carina03
Er wordt nogal wat afgeklaagd de laatste tijd in Nederland. Veel mensen voelen zich letterlijk en figuurlijk in de kou staan, tegen de kou buiten kun je jezelf kleden, maar dan?

Warmte

We verlangen allemaal naar een stukje warmte, wat begrip en vooral verstaanbaarheid. In duidelijke woorden uitleggen wat er speelt is een probleem van deze moderne tijd. Ik ben het met ons staatshoofd eens dat we langs elkaar af leven. Er wordt teveel gekeken naar IK. De mensen om ons heen horen en zien we niet, hun problemen zijn een ver van mijn bed show. Aandacht en hulp kun je tegenwoordig alleen nog krijgen met de hulp van een televisieprogramma. Zijn er eigenlijk nog wel mensen die voor een kopje suiker even naar de buren gaan? Zien wij het wel als onze buren best een beetje hulp kunnen gebruiken? Waarom lukt het maar niet om dat stukje begrip en gemoedelijkheid waar ons land toch om bekend stond terug te krijgen? Waarom is altijd alles goed als je vraagt hoe het gaat? Vooral in deze tijd is het vaak niet goed. Wat kunnen we er samen aan doen om onze maatschappij weer warm en leefbaar te krijgen? De hangjeugd, hangouderen, de rijdende rechter, ruzie met de buren, agressie in het verkeer, pesten op school en op het werk. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden die uitgegroeid zijn tot torenhoge problemen in de ogen van de Nederlander. Waarom draaien we niet allemaal een slag om en gaan op zoek naar de goede dingen die er toch ook zijn.

Hier bij ons

Ook hier wordt tegenwoordig flink wat afgemopperd. De oplossing is eenvoudig, leg het even uit. Wintersport, ziekte, geen stagiaire, het kan allemaal een reden zijn waarom het net even iets minder gaat. Even een e-mailtje naar de auteurs omdat niet iedereen op het forum gaat kijken en het gemopper is over. Misschien komen er zelfs wel oplossingen voor eventuele problemen. Nu voelen auteurs zich in de kou staan. Natuurlijk is het niet leuk als je artikelen schrijft die voor je gevoel eeuwen op een wachtlijst staan. Vooral bij actuele zaken kan dit zelfs een probleem zijn. Op het tabblad nieuwe artikelen kunnen niet alle artikelen komen staan die op een inhaaldag gekeurd worden waardoor veel mensen hun werk in de mist zien verdwijnen, ook dat werkt niet mee aan een warm schrijversklimaat. Natuurlijk zijn nieuwe auteurs altijd welkom maar laat de auteurs van het begin niet in de kou staan, let er op dat er minimaal een ingezonden artikel per auteur op het tabblad komt. Belangrijk voor succes is tevredenheid en tevredenheid schept weer warmte en hulpvaardigheid naar elkaar.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl