X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Onze gemotoriseerde politie

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 05-10-2009
Auteur: AnnaStaal
Het lijkt voor menigeen een jongens (of meisjes) droom op de motor als politieman of vrouw. En sommige zullen het nog steeds als hun droom zien, maar voor menigeen is het gedrag soms ook een nachtmerrie.


Zo reed ik recentelijk op de A16, in de avonduren met een beperkt aantal weggebruikers op de weg. Me netjes aan de snelheid houdend zag ik in mijn achteruitkijk spiegel een 5-tal politiemensen op de motor aan komen stuiven. Vervolgens reden er 3 door, een ging er een links van me rijden en een rechts. De rechtse, een dame, haalde me net voordat ik een automobilist inhaalde rechts in. Hoezo goed voorbeeld geven! De politieman die rechts van me reed maakte een hautain gebaar dat ik naar de eerste baan moest.

Maar ja, had ik dan die automobilist die ik inhaalde de weg moeten afsnijden. Wat een vervelend macho gedrag en ik besloot me aan de verkeersregels te houden en pas naar rechts te gaan als ik de automobilist op de eerste baan niet meer de stuipen op het lijf zou jagen.

Vlak voor me zag ik de gemotoriseerde politiemensen exact hetzelfde deden en die automobilist schoot wel direct naar rechts, wat de automobilist op de eerste baan in de remmen deed hangen. Toen ze bijna uit het gezichtsveld waren verdwenen zag ik in de verte nog enkele remlichten goed zichtbaar.

Als ik dit zo schrijf vraag ik me nog af waar dit intimiderende macho gedrag goed voor is. Om mensen angst in te boezemen, om mensen meer naar de eerste baan te krijgen, om gewoon lollig te zijn. Hoe dan ook, dat haalt de droom van de gemotoriseerde politie direct weg, maar belangrijker nog het politiekorps zakt in mijn achting.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl