X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Prison Break

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van lescaut lescaut Auteur op infoyo sinds
13 November 2008


Bekijk het profiel van lescaut
Datum: 14-11-2008
Auteur: Lescaut
Ik kijk eigenlijk zelden of nooit televisie, er wordt toch maar weinig interessants uitgezonden. Alleen wat jammer is dat je dan vaak niet mee kan praten met je collegas. Bij de vraag of ik een bepaald programma had gezien moet ik eigenlijk altijd ontkennen en neem eigenlijk al niet meer deel aan deze gesprekken.

Tot de dag dat mijn collega's zo enthousiast waren over een serie dat ze er niet over uitgesproken raakten. Prison Break, helemaal leuk met knappe acteurs en vooral enorm spannend. Echt iets dat ik moest kijken. Eťn van mijn collega's had de DVD box en deze mocht ik lenen, nou vooruit dan maar. Dat weekend dacht ik op zaterdagavond even een afleveringetje te kijken om vervolgens lekker op tijd naar bed te gaan. Nou niet dus, vanaf de eerste aflevering is deze serie zo verslavend dat je blijft kijken. De tv is niet meer uitgegaan en ik heb gewoon ademloos bijna 17 uur b achter elkaar zitten kijken. Het verhaal gaat over een man, Lincoln Burrows, die onterecht in de gevangenis zit en wacht op executie. Hij zou de broer van vice president vermoord hebben. Zijn broer, Michael Scofield, gelooft in zijn onschuld en doet er alles aan zijn broer te helpen ontsnappen uit de gevangenis. Hij laat een blueprint van de gevangenis en nog andere handige informatie over zijn hele lichaam tatoeeren en laat zich dan oppakken na het plegen van een overval. Nu zitten zij samen in de gevangenis en begint hij direct met het uitvoeren van het intrigerende ontsnappingsplan. 

In de tweede serie zijn verschillende gevangenen ontsnapt en zie wat er met hen gebeurt wanneer zij weer op vrije voeten zijn. Inmiddels is serie 3 op de nederlandse buis en speelt zich af in Panama, weer even spannend en kan niet wachten tot iedere dinsdag half 10.

Want als iemand nu vraagt wat ik graag zie op tv dan kan ik volmondig antwoorden: Prison Break, ken je dat niet? Dat moet je echt zien!

 

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl