X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Olympische Spelen op televisie en geen sportliefhebber?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 21-08-2008
Auteur: AnnaStaal
Als je geen sportliefhebber bent maar wel van televisieprogramma’s wilt genieten, dan heb je het moeilijk dit jaar! Dat kunnen we rustig stellen. Maar hoe pak je het nu aan om toch een leuke televisieavond te hebben. Een beetje creatief zijn, wil nog wel eens helpen.

Situatie

Met al het sportgeweld heb je het als niet sportliefhebber niet gemakkelijk en moet je creatief zijn om een leuke televisieavond bij elkaar te sprokkelen. Met het EK voetbal gaven de andere zenders nog wat andere programma’s die de moeite van bekijken waard waren.
Met de Tour de France is het al lastiger geworden, want de zomer is automatisch “komkommertijd” voor de televisie en zendt men behalve herhalingen en de Tour de France niets tot weinig nieuws uit.
Als klap op de vuurpijl zijn er dan de Olympische Spelen in Peking. Voor de sportliefhebber het walhalla maar voor de niet sportliefhebber een ramp. Welke zender je ook op zet, is het niet de live sport dan zijn het wel achtergrond verhalen over voorbereidingen, de successen van de deelnemers of het mislukken van 4 jaar voorbereiding.

Creatief


Om toch een leuke televisieavond te hebben moet je creatief zijn en gaan samenstellen. Als je bijvoorbeeld met vriendinnen naar “vrouwenzender” Net 5 wilt kijken moet je de juiste dag uitkiezen. De dinsdagavond bijvoorbeeld geeft in de zomermaanden nog wel aanleiding om de televisie aan te zetten en wat programma’s te bekijken. In het weekend komt er bij de publieke omroep en de commerciële zenders nog wel een speelfilm voorbij. Het zijn geen hoogstandjes, maar als het je genre is zit er vast wel iets leuks bij.
Zoek je wat meer diepgang in de programma’s dan kan Nederland 3 of BBC verdeeld over de week ook in de zomermaanden nog wel wat bieden. Afhankelijk waar je woont kunnen lokale of regionale omroepen nog wel iets nieuws brengen. De Zwoele Zomeravonden bij AT5 in Amsterdam bijvoorbeeld of de Olifantendoders bij Omroep Brabant.

Maar wil je met wat mensen een leuke televisieavond hebben, pak het dan anders en grondiger aan en laat je gezamenlijke televisieavond niet van het toeval afhangen.
Kijk in de televisiegids wat er gedurende de vakantieweken aan leuke programma’s komen die de moeite van het kijken waard zijn (goed zoeken her-en-der vind je echt nog wel iets). Bekijk of er niet iets samen valt en programmeer de dvd of video om deze programma’s op te nemen. Plan met de vrienden dan een avond en stel je eigen televisieavond samen. Ook wel zo gemakkelijk als je tussendoor even wilt babbelen of iets lekkers klaar wilt zetten.

Een andere mogelijkheid is de computer. Televisie en computer in een of op elkaar aan te sluiten? Bekijk dan de internetzenders van de Nederlandse omroepen. Veel diepgang en zeer gespecialiseerd of ga naar de website van uitzendinggemist.nl. Hier staan alle programma’s die nog terug te kijken zijn gerangschikt op genre, omroep of alfabet, de site geeft nog wat tips en kijkers voor je hebben al hun waardering voor een programma gegeven.

Tot slot

Wees dus creatief en bepaal zelf wat je gezamenlijk gaat bekijken. Gelukkig ben ik een sportliefhebber, maar probeer op deze wijze nog een bijdrage te doen voor diegene die het zwaar hebben dit jaar.

Veel kijkplezier!

Reacties op dit artikel
Assil, 2008-08-22
( 0 )

Of je kunt toch ook satteliet-tv kijken?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl