X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Carlo en Irene, een goed duo

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 14-02-2011
Auteur: AnnaStaal
Los van het feit dt het beide talenten zijn, hebben ze ook die belangrijk klik op televisie. Dat is een van de onderdelen van het succes. voeg daar komische momenten in voor de kantine en het zondermiddaggevoel voor de late zondagmiddagshow en het succes is een feit.

Met name het zondagmiddag gevoel doet veel, zo blijkt. Er is - behalve sport - weinig op de zondagmiddagtelevisie. Herhalingen, wat B-films of A-films die al vele malen in de avonduren zijn uitgezonden en die we inmiddels wel kennen. Als je dan als zender daar een show tegenover kunt zetten waar artiesten langs komen, er gekookt wordt en het duo Carlo en Irene de presentatie op zich neemt, ben je klaar.

Altijd iets van chaos, maar dan wel georganiseerde chaos, wat het rommelige gevoel brengt. Of deze mensen het van nature hebben of het zo bewust wordt gebracht, maakt niet eens uit. Het wordt in ieder geval dusdanig overgebracht dat het ook daadwerkelijk "echt" overkomt.

Voor veel artiesten is het inmiddels een mooi promo moment om daar een nieuwe cd te brengen of een film te promoten die in aantocht is. En dan krijg je de wisselwerking van een show die mensen trekt en artiesten die dus de deur platlopen om voorbij te mogen komen.
De sponsor kan zich heugen in een groot aantal kijkers, en daar gaat het de sponsor immers om, en de sponsoring is niet storend. Of in ieder geval niet storend genoeg om niet te kijken. Met Carlo en Irene op de voorgrond en een goed doordachte show erachter is het een perfecte match.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl