X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


RTl4, succes vooravond

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 09-02-2011
Auteur: AnnaStaal
Wat typeert het succes van de vooravond van RTL4? Men hangt het op aan RTL Boulevard en hoewel dit een enorm goed bekeken programma is, is de continuiteit en de diversiteit in informatie op de vooravond wat mensen blijkbaar prettig vinden.

Al geruime tijd heeft RTL4 de vooravond voorzien van uiteenlopende informatie op een gemakkelijke manier gebracht. Goed te consumeren en enige activiteit erbij is prima, want het luistert zo lekker weg.

Het RTL nieuws is informatief en net iets populairder gebracht dan het Journaal bij de publieke zenders. Daarna volgt EditieNL en zij brengen nieuws wat het normale nieuws niet haalt, hebben wat "alledaagse" lollige items, maar wel op een normale manier gebracht. Het item wordt niet in het belachelijke getrokken. En de vooravond wordt afgesloten met RTL Boulevard, waar artiesten, sporters, mode-iconen en machtsbolwerken worden uitgelicht door Verlinde en een specialist. Lang niet altijd zijn de specialisten echte specialisten en afhankelijk wie er zit, heeft deze zich wel of niet goed ingevreten in de materie. De presentatie is over het algemeen vrij algemeen en met dramaqueen Verlinde is dit wel zo prettig.

De programma's lenen zich om naast het luisteren naar de televisie nog wat anders te doen, wat ook in veel huishoudens het geval is. Geen andere programmering op dat tijdstip is zo sterk, om de simpele reden dat dit is wat mensen op dit tijdstip prettig vinden. Velen genieten er - gezien de kijkcijfers - van.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl