X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


The voice of Holland een hype?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 22-01-2011
Auteur: AnnaStaal
Het bulkt van de talentenshows en Nederland leek even moe van al het terreur. Niets bleek minder waar met The Voice of Holland. Maar is The Voice of Holland nu echt zo anders?

The Voice of Hollland werd groots aangekondigd en er zou alleen maar ruimte zijn voor echt talent. En voor datgene wat op televisie is geweest moet ik zeggen dat het geen valse kraaien zijn. Dat neemt niet weg dat er zeker vals gezongen kan worden, maar heeft oof met zenuwen te maken.

Het nieuwe aspect bleek het feit dat de coaches niet in staat werden gesteld om de talenten te zien. Alleen de stem was waar om zou gaan. Hoe terecht, maar intussen pakt e.e.a. toch net weer even anders uit. Want enkele kandidaten die, vanwege die mooie stem, door mochten naar een volgende ronde, lieten zich toch wel pimpen. Nieuwe tandjes, betere make-up, plots lange haren etc.

Gelukkig wist de show wel het element vast te houden dat het om de stem ging en niet om alles er omheen. En dan blijkt ook dat er kandidaten afvallen, talentvolle mensen die om wat voor reden dan ook niet mee kunnen. Het is dan ook goed dat deze mensen afvallen, immers hoe zouden deze zich staande kunnen houden als de druk zo groot is.

De finale is absoluut spectaculair te noemen, maar dat Ben Sanders de eerste Voice of holland zou winnen, stond eigenlijk al vast. En terecht als het gaat om de stem, de unieke figuur die hij is en zijn groei in performance.
Het opgeklopte over de show mag alleen wel wat meer met de voetjes op de vloer. Als je de show gevolgd heb, kijk je sowieso ook naar de finale. Volgend seizoen vast en zeker weer op de buis.

Reacties op dit artikel
Gideo, 2012-12-03
( 0 )

Vreemd dat ben saunders als voorbeeld word gezien.het is een behoorlijk type met een groot aso gehalte,maar tegenwoordig is dat cool.normen en waarden zijn overboord gegooit,gezien het huidige tv aanbod,overspel samenwonen,word nu ruim gepromoot.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl