X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Koffietijd wordt volwassen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 24-11-2010
Auteur: AnnaStaal
Koffietijd bij RTL had van oudsher een gevestigde naam en dat moest nog maar eens overtroffen worden. Terecht dat daar tegenop gegeven werd. En de dames van de huidige Koffietijd hadden er een flinke dobber aan, maar het begint ergens op te lijken.

Alle begin is moeilijk wordt er wel eens gezegd en ongetwijfeld terecht. En als er dan ook al een voorganger is die het jaren geleden weliswaar erg goed deed, dan wordt het niet eenvoudiger. De kritiek was in het begin dan ook niet van de lucht en het kippenhokeffect was enorm.

Maar aan programma's wordt geschaafd, als er tijd voor ingeruimd wordt tenminste. Zo ook met Koffietijd en langzaam maar zeker zie je dat het programma voor de ochtenduren een volwassen uitstraling krijgt. Weliswaar nog veel op de huisvrouw gericht, en dat in in Nederland toch nog steeds de grootste groep vrouwen die niet buiten de deur werkt, maar wel op een manier neergezet die een toekomst heeft.

Wel is het zo dat het verschil van presenteren groot is als de woensdag Bas Wersterweel de rol van Quinty invult. Zij is dan op locatie voor Eigen huis en tuin en hij voert samen met Loretts de presentatie. Het lijkt wel of zij zich daar ook prettiger bij voelt. De woensdag staat me dan ook iets meer aan om te bekijken, om de simpele reden dat het meer rust uitstraalt. Quinty lijkt me een prima vrouw, maar erg druk en misschien zou iets minder koffie haar goed doen en ook die volwassen uitstraling geven die het programma verdient.
Nog even doorschaven dus...

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl