X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Creaturen groot en klein

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 19-11-2010
Auteur: AnnaStaal
We consumeren allerlei showprogrammas alsof het niets is en de roddelprogrammas doen het ook stuk voor stuk goed, maar wat te denken van mensen die niet in de massa meelopen. Vreemd genoeg willen we er zelf niet aan meedoen, maar kijken wel.

Logisch ook dat Man bijt hond en Joris Showroom (beide van de NCRV) het goed doen. En wat een verademing om dit soort programma's te zien tegenover de populaire creaturen in extreme obesitaspatienten of iets in die richting. Daar vergapen we ons aan en is eerder zielig dan bewonding hebben voor mensen die er bijvoorbeeld een aparte levensstijl op na houden.

Dat is wel leuk en soms maakt iemand echt indruk, maar meestal gaan we toch weer snel over tot de orde van de dag. Dit terwijl er mensen in dergelijke programma's zitten die veel verder zijn dan 'de meute'. De meute is de grijze masse, waar 95% van de mensheid zich in begeeft. Ook niets mis mee, maar op een of andere manier is leedvermaak leuker dan bewondering voor iemand hebben die er een sobere levensstijl op nahoudt, zich niets op laat dringen als het gaat om wat de meerderheid wil en doet.

Dat Showroom weer terug is van vele jaren weggeweest is meer dan prima en aangezien de thema's wat dieper zijn dan Man bijt hond, wat absoluut amusant is, kan het net iets meer kleur geven aan de hoofdpersonen. En dat zijn het echt. Heerlijk dat deze mensen er nog zijn en hoe het mij - en ongetwijfeld vele met mij - aan het denken zet.

Reacties op dit artikel
DonnaV, 2010-11-20
( 0 )

Goed stuk. En dan zitten al die mensen de volgende dag tijdens de koffiepauze op het werk er nog over te praten: "Heb je dat gisteravond ook gezien? Het is toch niet normaal he?"
Want dan houdt het hen nog steeds bezig en zoeken dan maar bevestiging bij anderen om hun opborrelende drang naar onafhankelijkheid de kop in te drukken. Want ja, dat is natuurlijk niet normaal, he?
Heel scherp Anna, mijn complimenten.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl