X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Originele televisieprogramma’s

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 14-11-2010
Auteur: AnnaStaal
Originele televisieprogramma’s zijn niet rijkelijk bedeeld op de Nederlandse televisie. Als je er dan een gevonden hebt, ben je hartstikke blij en als het dan tegenvalt (verwachtingen te hoog?) dan kraken we het net zo gemakkelijk weer af. Daarentegen zeggen we niets als het zoveelste programma in de range “meer van hetzelfde” voorbij komt.


Zijn we dan van die kuddedieren die gedachteloos overal achteraan sjokken en consumeren wat ons wordt voorgeschoteld? Als het meer van hetzelfde is hoeven we niet na te denken en consumeren we het als gras is voor een koe. De koe hoeft niet na te denken wat deze zal eten. Zij krijgt een groot groen veld en mag daar naar eigen maatstaf in grazen wat ze wil.

Aangezien mensen meer hersencellen geacht te hebben, ben ik er tot op heden altijd vanuit gegaan dat we dat onderscheidend vermogen ook in zouden zetten. Maar niets is minder waar als ik de televisie aanzet. De vierentwintigste herhaling van een huizenprogramma. Een van de ruin tien die alleen al op de Nederlandse televisie circuleren.

Ik word er kotsmisselijk van dat iedereen even wil kijken in een opgepimpt huis, een bouwval, de nieuwste inloopkast of nieuwe kopers volgt in hun speurtocht naar het ultieme huis. Maar dit soort programma’s krijgt eigenlijk nooit kritiek, terwijl menig nieuw programma links en rechts om de oren krijgt (hoezo een programma zich laten ontwikkelen?). De huizenprogramma’s zijn dus echt als gras voor de koe, niet nadenken en consumeren.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl