X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


The Voice of Holland

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 13-11-2010
Auteur: AnnaStaal
Men is er soms lyrisch over, maar als ik er naar kijk zie ik de zoveelste talentenjacht. De enige aardige uitzondering is het feit dat er niet meteen ook naar het uiterlijk wordt gekeken en de grootste bagger al niet op televisie komt.


De coach is iemand in het vak en dat is op zich niet slecht, maar naast het feit dat het niet vernieuwend is, zijn het niet per definitie mensen die iets over kunnen brengen. Iets over kunnen brengen, zoals een goede docent dit kan is immers een vak. Het is maar helemaal de vraag of sommige kandidaten hier niet een voor- of juist nadeel vanondervinden.

Als je iets langer kijkt valt op dat men langzaam gekneed wordt in de eenheidsworst die goed verkoopt in de winkels. Je moet als artiest sterk in je schoenen staan om je eigen identiteit te behouden en ik heb dan ook goede hoop dat juist die mensen verder komen richting de finale. Als je daarin stand kunt houden en met je stem mensen kunt betoveren, ben je pas echt goed.
Ik denk dat ik zometeen enkele afleveringen over kan slaan om richting de finale weer eens te kijken en te bezien welke ware talenten overgebleven zijn.

Als ik dan alle talentenshows nog eens op een rijtje zet is het een van de vele, met wat aardige kanten. Maar spectaculair is het zeker niet, terwijl dit door De Mol en aanhang wel zo wordt neergezet en door menig kijker wordt overgenomen.
Moet gezegd worden dat de presentatie van Martijn Krabbe meer dan prima is, deze man is in de wieg gelegd voor presenteren. Wendy van Dijk is aardig in die zin, maar een schril contrast met Krabbe. Daarentegen is dandy Gerschtanowitz heel verfrissend.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl