X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Paul de Leeuw groeit

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 10-11-2010
Auteur: AnnaStaal
Misschien niet letterlijk maar figuurlijk groeit hij wel in zijn rol als host in de Madiwodovrijdagshow. Filemon Wesselink blijft, hoewel hij zeker talent heeft, achter.


Misschien moeten we vaststellen van Paul de Leeuw niet goed is in co-hosting, maar werkt hij maximaal met goede sitekicks. Wesselink lijkt er een te zijn, maar er is zeker geen sprake van co-hosting.

De show had geen plaats en heeft nog steeds een tijdstip wat tussen tafellaken en servet zit, maar de plaats begint langzaam te groeien. Het zal geen kijkcijfer verpletteraar worden zoals zijn zaterdagavond show, maar daar is het programma ook niet voor bedoeld.
De show wordt wel volwassener en is het bekijken meestal waard. Natuurlijk moet een show groeien, maar waar de show nog steeds niet in slaagt, is de dubbelpresentie. Er is namelijk geen sprake van dubbelpresentatie. Het is een show van Paul de Leeuw en Filemon Wesselink is een aardige sidekick, maar als ik toch naar programmaís kijk met sidekicks, dan bekijk is toch liever De wereld draait door.

Dit alles neemt net weg dat Paul de Leeuw persoonlijk in zijn rol groeit, hoewel hij nog steeds snel aangebrand is, vat zaken snel persoonlik op en gaat soms net niet diep genoeg in een gesprek, terwijl de gast zich er wel voor leent. Maar de gasten zijn vaak amusant en om nu de show meteen weer van de buis te halen, gaat iets te ver. Laat ze het seizoen afmaken en dan bekijken of er genoeg groei is voor een volgend seizoen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl