X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hollywood ook in de bezuinigingsstand

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 19-08-2010
Auteur: AnnaStaal
Het kan normaliter niet groter en beter en glimmender en duurder dan in Hollywood. Maar als je naar de nieuwe releases kijkt, zijn die karig, traditioneel, niet vernieuwend en weinig weelderig.


Als de economie slechter gaat is het logisch dat er enig moment ook minder geïnvesteerd wordt in Hollywoodfilms. Zo konden ze de laatste James Bond film niet eens maken. En als je dan goed kijkt naar de films die wel uit de inmense studio’s komen, dan zijn het films die een ‘feel good’ bewerkstelligen of met filmsterren waar toch altijd wel een groot publiek naar komt kijken (of de film nu goed is of niet). Op save spelen dus, want de ‘feel good’ films met sterren als Jennifer Aniston, trekken altijd een berg vrouwen die zo’n film toch wel willen zien en er dus ook genoeg commercie geïnteresseerd is.

Er werd tot voor kort naast veel Joods investeerders ook steeds meer vanuit Arabische landen geïnvesteerd en hoewel de olie nog steeds veel geld oplevert, lijkt het alsof men toch niet denkt dat er voldoende geld terugkomt om hierin te investeren. Als de budgetten kleiner worden, dan blijven de vernieuwende spectaculaire films – waar ook een groter risico aan verbonden is – even in de doos voor de toekomst. Dit geldt ook voor de televisieseries, weinig vernieuwend wat er op de markt komt en wat nieuw is, is eigenlijk al een beproefd concept in actie- en/of politieseries.

Nu het er op lijkt alsof de economie weer voorzichtig aantrekt, zou het zomaar kunnen dat de Hollywood-trein ook weer op gang komt. Laat het dan wel wat meer vernieuwend zijn dan wat we de afgelopen anderhalf jaar hebben mogen aanschouwen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl