X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Mijn mening over... / Muziek, Tv en films RSS


Carlo en Irene, een goed duo
Geplaatst op 14-02-2011 door AnnaStaal in de categorie Mijn mening over... / Muziek, Tv en films
Los van het feit dt het beide talenten zijn, hebben ze ook die belangrijk klik op televisie. Dat is een van de onderdelen van het succes. voeg daar komische momenten in voor de kantine en het zondermiddaggevoel voor de late zondagmiddagshow en het...
RTl4, succes vooravond
Geplaatst op 09-02-2011 door AnnaStaal in de categorie Mijn mening over... / Muziek, Tv en films
Wat typeert het succes van de vooravond van RTL4? Men hangt het op aan RTL Boulevard en hoewel dit een enorm goed bekeken programma is, is de continuiteit en de diversiteit in informatie op de vooravond wat mensen blijkbaar prettig vinden.
De Muziek van Tegenwoordig
Geplaatst op 24-01-2011 door CatLiesl in de categorie Mijn mening over... / Muziek, Tv en films
Laat ik eens beginnen met iets over mijzelf. Ik ben geboren in 1992. De muziek die ik luister zegt veel over mijn karakter. Ik doe dingen graag een beetje anders dan de meeste mensen, de normale mensen. Normaal is saai.De meeste muziek waar ik naar...
The voice of Holland een hype?
Geplaatst op 22-01-2011 door AnnaStaal in de categorie Mijn mening over... / Muziek, Tv en films
Het bulkt van de talentenshows en Nederland leek even moe van al het terreur. Niets bleek minder waar met The Voice of Holland. Maar is The Voice of Holland nu echt zo anders?
Koffietijd wordt volwassen
Geplaatst op 24-11-2010 door AnnaStaal in de categorie Mijn mening over... / Muziek, Tv en films
Koffietijd bij RTL had van oudsher een gevestigde naam en dat moest nog maar eens overtroffen worden. Terecht dat daar tegenop gegeven werd. En de dames van de huidige Koffietijd hadden er een flinke dobber aan, maar het begint ergens op te lijken.
Creaturen groot en klein
Geplaatst op 19-11-2010 door AnnaStaal in de categorie Mijn mening over... / Muziek, Tv en films
We consumeren allerlei showprogrammas alsof het niets is en de roddelprogrammas doen het ook stuk voor stuk goed, maar wat te denken van mensen die niet in de massa meelopen. Vreemd genoeg willen we er zelf niet aan meedoen, maar kijken wel.
Oude en nieuwe muziek.
Geplaatst op 16-11-2010 door jootjuh18 in de categorie Mijn mening over... / Muziek, Tv en films
Zoals we weten en het is normaal natuurlijk dat alles veranderd maar ik ben zelf 17 en vind de muziek van nu nergens over gaan. Tuurlijk zit er goeie muziek bij ik hou van alle soorten muziek.
Originele televisieprogrammaís
Geplaatst op 14-11-2010 door AnnaStaal in de categorie Mijn mening over... / Muziek, Tv en films
Originele televisieprogrammaís zijn niet rijkelijk bedeeld op de Nederlandse televisie. Als je er dan een gevonden hebt, ben je hartstikke blij en als het dan tegenvalt (verwachtingen te hoog?) dan kraken we het net zo gemakkelijk weer af. Daarentegen...
The Voice of Holland
Geplaatst op 13-11-2010 door AnnaStaal in de categorie Mijn mening over... / Muziek, Tv en films
Men is er soms lyrisch over, maar als ik er naar kijk zie ik de zoveelste talentenjacht. De enige aardige uitzondering is het feit dat er niet meteen ook naar het uiterlijk wordt gekeken en de grootste bagger al niet op televisie komt.
Paul de Leeuw groeit
Geplaatst op 10-11-2010 door AnnaStaal in de categorie Mijn mening over... / Muziek, Tv en films
Misschien niet letterlijk maar figuurlijk groeit hij wel in zijn rol als host in de Madiwodovrijdagshow. Filemon Wesselink blijft, hoewel hij zeker talent heeft, achter.
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl