X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Is dit de uitweg?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Marcel50 Marcel50 Auteur op infoyo sinds
30 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Marcel50
Datum: 14-10-2010
Auteur: Marcel50
We hebben het allemaal gehoord of gelezen dat recent een bekende nederlander te weten Anthonie Kamerling de hand aan zichzelf heeft geslagen. Hij zag geen uitweg meer in dit aardse leven en zat danig met zichzelf in de knoop. Degrote vraag die nu aan de orde rijst is heeft hij wel gelijk gehad om naar gene zijde te gaan en zijn vrouw en kinderen in ongewisse achter te laten. Vele zullen zeggen dat het een laffe daad is geweest en dat hij best wat meer zijn best had kunnen doen om hulp te zoeken.

Is er hulp en zo ja waar vind je die?

Dat is ongetwijfeld de vraag waar hij lang mee heeft gelopen, en uit eindelijk heeft hij daar geen antwoord op kunnen vinden en in pure wanhoop da hand aan zichzelf geslagen. Hoe weten we niet maar met een beetje inlevings vermogen is dat wel te raden. Wat hij achter laat is een leegte en een gemis voor zijn familie. Deze zullen het nooit kunnen begrijpen dat een persoon die alles heeft wat zijn hartje maar wensen kan tot een dergelijke daad in staat is. De grote vraag is en blijft waarom hij niet tevreden was met wat hij had en hoe het ging. Was het niet genoeg? Hij had alles en zelfs een goede gezondheid wat een onbetaalbaar kostbaar bezit is. Was hij zoeen streber dat het beste niet goed genoeg was voor hem? We zullen het nooit te weten komen want het antwoord op die vraag heeft hij mee genomen naar zijn laatste rustplaats. Eenerzijds kan ik hem wel begrijpen want zelf heb ik ook op het punt gestaan om de hand aan mezelf te slaan maar bij mij kwam gelukkig op tijd de realiteit op tijd terug dat er nog vele zaken waren die niet klaar waren en afgemaakt moesten worden. Ik denk dat hij zelfs die niet meer zag toen hij tot zijn daad overging. Ik zal hem door wat ik zelf heb meegemaakt niet veroordelen, maar begrijpen doe ik het ook niet.

Let op je naaste en neem signalen serieus

Elk signaal van je naaste kan erop duiden dat deze met een probleem zit en probeer dat eruit te krijgen. Een opstapeling van problemen (want het ene probleem kan een andere genereren) kan tot wanhoops daden lijden die niet gewenst zijn. Bied een luisterend oor en een arm om de schouder als dat kan helpen om tot de kern van het probleem te komen. Mogelijk kunt u dan die vriend, kennis of familie lid van wanhoops daden weerhouden. Er is al ellende genoeg in deze wereld, dus elk klein of groot drama dat we kunnen verijdelen door een goed gesprek is er een.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl