X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Illuminati & New World Order

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+19
  Goed artikel ( +22 )
  Slecht artikel ( -3 )
RSS van chanollie14 chanollie14 Auteur op infoyo sinds
01 Augustus 2009


Bekijk het profiel van chanollie14
Datum: 05-08-2009
Auteur: Chanollie14
Hoe zit het daadwerkelijk met de Mexicaanse griep en met het Broeikaseffect. De echte reden word geopenbaard en dat werd tijd ook. Het is tijd dat we onze ogen openen en de echte reden achter alles ondervinden.

New World Order

De New World Order, wat is het? New World Order ook wel De Nieuwe Wereldorde, is het streven van invloedrijke families en geheime genootschappen naar ťťn wereldregering, ťťn wereldleger en ťťn wereldreligie. Het belangrijkste geheime genootschap is de Illuminati. De Illuminati is een geheim genootschap met vooraanstaande mensen die denken te weten wat het beste is voor de wereld. Om het maar plat te zeggen, zij willen de wereld regeren. De Illuminati heeft overal ter wereld poppetjes lopen die de wereld moeten gaan regeren. Bekende mensen als Obama en Balkenende en Al Gore zitten bij de Illuminati. Deze mensen zullen er alles aan doen dat wat de Illuminatie beslist heeft uitkomt op elke mogelijke manier.

De nieuwe wereldorde is er bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat er minder mensen op planeet aarde komen te wonen. Op de planeet aarde wonen 6.7 Miljard mensen. Dit moet worden verminderd naar 1.2 Miljard mensen. Om je een beeld te geven om hoeveel mensen dit gaat, Alle inwoners die China heeft is het perfecte aantal inwoners voor de planeet aarde. Hoe gaat de illuminati zorgen voor depopulation? Heel makkelijk. De Illuminatie zorgt ervoor dat alle inwoners volgestopt worden met propaganda.

Bijvoorbeeld Global Warming. Iedereen gelooft dat het door de mensen komt, dat CO2 de aarde omwarmt. Maar niemand denkt eraan dat de zon de aarde opwarmt en dat al miljoenen jaren perfect doet. Dat het afhangt van de zonne activiteit hoe warm het op aarde is, ook de seizoenen zijn aansprakelijk voor de temperatuur.
Niet alleen de aarde warmt op maar ook Mars, Pluto en de Maan. Hoe verklaart men dat dan? Dan moeten wij ook maar niet meer met karretjes over Mars rijden want daar stoten wij ook teveel CO2 uit.

Een ander voorbeeld de meest recente. De Mexicaanse Griep. De WHO heeft een wereldwijde pandemie uitgeroepen. Iedereen moet straks een vaccinatie. De Mexicaanse Griep is een gecreŽerde griep. Het is door mensen gemaakt. Want wat is makkelijker dan een griep maken dat er voor zorgt dat verschillende rassen dood gaan. Niemand zal weten dat de Illuminati hier achter zit.
Wat dacht je straks van het vaccinatieprogramma. In vaccins zitten verschillende stoffen die er voor moeten zorgen dat je lichaam antistoffen aanmaakt voor het geval je de griep krijgt. Je lichaam kan dan makkelijker tegen de ziektemakers vechten. Maar in de vaccins zitten ook nog andere middelen die heel slecht voor je zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kwik? Kwik maakt je hersenen kapot, Kwik zorgt ervoor dat je hersenen afsterven. Wat dacht je van lood? Iets wat heel giftig is wil je het liefst niet in je lichaam laten spuiten.
Maar als je ervoor zorgt, door middel van propaganda, dat er angst ontstaat voor de griep en ervoor zorgt dat je het juiste uitkomst kan bieden voor je bevolking dan zal iedereen het vaccin nemen. Hoeveel zijn er bijvoorbeeld in Nederland gestorven aan de Mexicaanse Griep? 0! Hoeveel sterven er jaarlijks aan de gewone griep? 800- 1000 mensen! Dat is een heel verschil.

Een ander voorbeeld. Dit is iets wat van de laatste 100 jaar is. Kanker. Kanker is verschrikkelijk. Jaarlijks sterven er duizenden mensen aan Kanker. Kanker is de meest slopende ziekte die er is en waar nog steeds geen medicijn voor bestaat. Teminste dat denken wij. Er bestaat al heel lang een medicijn tegen Kanker, meerdere zelfs. Alleen daar hebben wij nog nooit van gehoord. En waarom niet? Because it is not part of the plan!
Tegenwoordig wordt er veel gesproken over huidkanker. Je moet niet te lang in de zon liggen, je moet je voldoende insmeren en ook vooral niet vergeten om je om de zoveel tijd weer opnieuw in te gaan smeren.
In zonnebrandcreme zitten chemicaliŽn. ChemicaliŽn die in je bloedbaan terecht komen en die weer door je hele lichaam worde gespoeld. ChemicaliŽn zijn zeer giftig en er zijn chemicaliŽn die kankers veroorzaken. De zon geeft je vitamine D. Vitamine D is ervoor om je lichaam te beschermen tegen kankers. Maar doordat jij zonnebrand opsmeert, zorg je ervoor dat je lichaam chemicaliŽn krijgt en geen vitamine D ontvangt.

Wat doet de propaganda nou echt? Angst creeŽren. Doordat je mensen bang maakt voor de vernietiging van de aarde door Global Warming, Voor de Mexicaanse Griep en voor Kanker zullen mensen er alles voor doen om ervoor te zorgen dat ze niet dood gaan. De regering helpt je daar een handje bij door de juiste uitkomsten te bieden die jij als brave burger opvolgt. De regering heeft namelijk het beste met je voor, denk jij. Maar Balkenende zit bij de Illuminati en de Illuminati heeft de Nieuwe Wereldorde en de Nieuwe Wereldorde wil juist van 5.5 Miljard mensen af. Gaat er al een alarmbel rinkelen?

Reacties op dit artikel
Nlheks, 2009-08-07
( +8 )

Ja, de angst zaait onrust.... mensen raken in paniek alvorens eerst bij zichzelf te raden te gaan wát er nu écht aan de hand is, en gaan klakkeloos mee met de mediamaffia...
Goed Artikel!
Blikkie33, 2009-09-20
( +8 )

Mensen Word wakker!!! chek youtube NWO of 911 insidejob en ook 500.000coffins
en Fema camps Luister naar dit artikel hierboven !!!!
Waneer? het is al begonnen! de europeeseunie en de euro zijn hier ook het resultaat van.
Wij gaan weer terug naar vroeger de illuminatie of new world order is er al sinds de jaren 40 en is gegroeid tot een alles overheersend Monster.
er liggen in de states allen al miljoenen vactinaties klaar te wachten op beslissing van het gersechtshof men wil de burgers verplichten dit vaccin tot zich te nemen .(verplicht !?)

Laten we dit gebeuren wees niet naief en check vooral youtube en zeg me maar eens moet ik me druk maken?of zie ik beren op de weg?
Reageer Aub!!!
Mike, 2009-10-18
( +6 )

Ik heb een brief gekregen om 3 prikken te halen 1 voor de gewone griep.. en 2 voor de mexicaanse hoe dan ook ik neem die mexicaanse niet ookal zit ik in de risico-groep !!
Carmen, 2009-11-03
( +7 )

Koningin Beatrix gaat of is al in Mexico op staatsbezoek. En heeft zij zich laten inenten tegen de Mexicaanse griep? Natuurlijk niet want de hele koninklijke familie zit bij de illuminati....
Het was Prins Bernard himself die de Bilderberggroep opgericht heeft! En wij gewone mensen snurken maar verder. we willen maar niet wakker worden totdat het te laat is!
Chanollie14, 2009-11-05
( +7 )

Lieve mensen,

wat ben ik toch blij dat jullie het met me eens zijn. het is fijn om te weten dat er mensen achter me staan en dat ik niet voor gek word uitgemaakt. Dank jullie wel!

Carmen, 2009-11-12
( +2 )

Er zijn veel gelijkgestemde zielen. Neem eens een kijkje op: www.geenvaccinatie.hyves.nl
Dit is een goeie website!
Piet, 2009-11-21
( -2 )

Hmmm, interessant. jammer dat die "miljoenen jaren" afbreuk doet aan het hele verhaal. het is berekend dat de aarde niet ouder is dan 6000 jaar; denk aan het scheppingsverhaal!
Lemmens, 2009-11-30
( -6 )

Wat een intriest verhaal. Bijna niks van wat er staat klopt.Het enige wat welklopt dat is dat er steeds weer machtige personen,families en bedrijven ontstaan die een deel van de wereldnaar hun hand wil zetten. Als we nu naar de bankindustrie kijken die met hulp van de domme, lenende mensen de kredietcrisis beroorzaakt hebben dan zijn er vele bankiers geweest die de wereld naar haar hand wilde zetten. Aks we naar Monanto kijken dan probeert dit wereldconcern de gehele landbouwindustrie te manipuleren. Maar bestaat er nu werkelijk een groep zoals Bildenberg met nog steeds Rockenfeller als permanent lid. Ik denk dat deze mensen best wel het goeie voor de mensheid voorheeft en er uiteraard zelf rijker en machtiger door wordt.
Al-mualim, 2009-12-04
( +6 )

De illuminati order is echt freaky bezig zo een voorbeeld niet alleen dat ze de wereld populatie minder willen maken. maar echt waar ik heb niks tegen joden maar die hele illuminati order is in hand van rijke joodse mensen en niet alleen joden zo heb je ook invloedrijke italianen en geloof mij heel de media in de wereld is in handen van de NWO kijk AUB naar youtube zoek OP the Arivalls en je zult heel anders kijken naar de wereld en ojaa . deze beelden kunnen echt je look op de muziek en andere idustrieenen veranderen . jullie denken waarschijnlijk dat de NWO wel rustig aan het werk zou gaan maar hier zit echt meer achter (codex Gigas) veel geheimen (aleister Crowley) (het Vaticaan) (oud egypte) (rome) als je goed gaat zoeken en er dieper in gaat zul je veel te weten te komen (jay-z)(beyonce)(rihanna)(madonna)lady gaga) allemaal in the NWO
en THE ALL SEEING EYE hier moet je echt naar gaan zoeken
Al-mualim, 2009-12-04
( +4 )

Http://nieuws.nl.msn.com/algemeen/article.aspx?cp-documentid=151198253
Reza, 2010-01-06
( +6 )

Obama is in Amerika hier nu mee bezig
we moeten allemaal wat doen ,, erover praten,, op de media,, alles om mensen wakker te maken

want dit is niet zomaar iets illuminatie bestaat al erg lang
financieele crisis is een opstap richtig Oorlog om chaos te creeren en dan om de NWO in orde te stellen

maar dat is niet alles illuminatie zit ook in de historie van ons geloof zover gaat het in de geschiedenis in.
al vanaf egypte begint hun geschiedenis

heeeel veeel stukjes zullen in elkaar vallen
onderzoek het maar op internet
Reza, 2010-01-06
( +4 )

Obama is in Amerika hier nu mee bezig
we moeten allemaal wat doen ,, erover praten,, op de media,, alles om mensen wakker te maken

want dit is niet zomaar iets illuminatie bestaat al erg lang
financieele crisis is een opstap richtig Oorlog om chaos te creeren en dan om de NWO in orde te stellen

maar dat is niet alles illuminatie zit ook in de historie van ons geloof zover gaat het in de geschiedenis in.
al vanaf egypte begint hun geschiedenis

heeeel veeel stukjes zullen in elkaar vallen
onderzoek het maar op internet
Alan deumens, 2010-01-20
( +2 )

Ik denk zelf dat dit artikel op bepaalde dingen overdrijft.
De Mexicaanse griep is inmiddels niet ernstig gebleken..

Maar ik geloof wel dat de illuminatie bestaat.

Maar dan heb je nog bijvoorbeeld de vrijmetselaars, de bilderberg groep en area 51.
Ook ben ik nog niet over 9/11 heen. 9/11 is in mijn ogen, en in die van meerdere, een rede om afghanistan binnen te vallen voor olie e.d.. En dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurd; het bekendste voorval zijn de aanslagen op Pearl Harbour. Toen Pearl Harbour gebombardeerd werd, had de VS een excuus om deel te nemen aan de 2e wereldoorlog (oorlog is goed voor de wapenindustrie). En zo zijn er ook voorbeelden voor de 1e wereldoorlog en voor de Vietnamoorlog. [b] KIJK EENS ZEITGEIST OP YOUTUBE/VIDEO.GOOGLE.NL WANT DAN KRIJG JE ER MEER INFORMATIE OVER![/b]
Jaidy, 2010-02-04
( +4 )

Ik weet dat de illuminatie bestaat,
Alle oorlogen en alle ongelukken bijvoorbeeld (WTC 9/11) is grotendeels het idee van de illuminatie, ze zijn heel slim bezig om mensen in te laten palmen zonder dat je het zelf weet. En de toekomst voor ons ziet er niet fraai uit! Er zullen erge dingen gebeuren, zoals veel mensen denken dat Obama de anti-christ is, ik geloof het zelf ook wel want iedereen in de politiek is betrokken met de illuminatie. Sterren zijn ook betrokken omdat de illuminatie hun beroemdheid en macht aanbied. Dat klinkt heel erg verleidelijk. Ook zie je wel eens een teken van één oog, bijvoorbeeld op de Amerikaanse dollar, het bedrijf CBS en wat de beroemdheden meestal doen is één oog verbergen. Kijk op Youtube: Pyramid-Mind-Control
Lolo, 2010-02-11
( +3 )

Ge zou ter beter allemaal in gelove !!!
Benjamin, 2010-03-03
( +8 )

Ik weet er al een tijdtje over NWO en kijk nu ook anders tegen de wereld aan..
Ze proberen ook Islam te vernederen en angst zaaien, staat ook in hun agenda.
Maar islam is jullie redding zoals het mij heeft gered.
Chanollie14, 2010-03-03
( +4 )

Lieve mensen,

Volgens mij gaat er het volgende gebeuren. Er wordt een aanslag gepleegd op Barack Obama, Misschien raakt hij verwond of overlijd hij dat weet ik niet. Ik weet wel dat hij vervangen wordt door een tiran. Ik denk en er zijn aanwijzingen voor dat er een oorlog uitbreekt over het geloof. Zodra er wat met Obama gebeurt en er komt martial law, kom dan alsjeblieft in opstand! want als we het dan niet doen dan zijn we gedoemd!
Silvio, 2010-03-04
( +3 )

De paus dus de rooms katholieke kerk doet ook mee met de illuminatie..
je weet de pyramide met de oog, de symbool van de illuminatie, ik was bij de st jan kathedraal geweest, en wat zag ik tot mijn grote verbazing, in het midden in de kathedraal boven aan het plafond zie je een grote tekening met deze pyramide met het oog.......
Joost, 2010-03-05
( +2 )

Mijn half jaar oude nichtje een heel lief kind heeft god verdomme zo,n griep prik gehad
ik voel me erg gesstrest hier over wat als dit waar is en zij dat kwik en zo in haar lieve hoofdje krijgt en haar ouders mijn zus en zwager hebben er ook een gehad. ik voel me erg naar hierover en laat dit ook godsamme niet waar wezen. mijn nichtje is erg ziek ze heeft beide oren ontstoken huilt heelveel en is vaak misselijk
fuck die NWO het zijn zielloze duivels die alles wat mooi is kapot maken op deze planeet ik kan ze geen mensen noemen het zijn monsters ze hebben veel bloed aan hun vieze vette corrupte vingers
Joost, 2010-03-05
( +3 )

Sinds ik af weet van deze zieke zooi ben ik niet meer wie ik was het heeft mijn ogen geopend en aan het denken gezet ik kijk geen tv meer ik kom veel buiten fietsen wandelen met de honden. ik negeer reclame media en entertainment. meer zullen dit moeten doen zet die tv uit en ga wat greatiefs doen teken wat schrijf wat timmer wat enz. of het beste ga naar buiten in de natuur vind je meer waarheid logica en wijsheid dan al die onzin op tv. voor mij maakt het niet uit welk weer het is sneeuw regen mist zon het is altijd beter dan voor mijn manipulatie toestel te blijven zitten in mijn bakstenen kooi. als je dit doet voel je jezelf een stuk vrijer
Onbekend, 2010-03-10
( +2 )

Het klopt, het klopt allemaal het is zo denk logisch na en ik weet ook al hoe ze het gaan doen hoe ze de mensen gaan verminderen. ze gaan over een paar jaar atoombommen schieten over de aarde, wrm ??? 1\3 van de mensheid moet sterven... wees voorbereid ik maak geen grap
Kevin, 2010-03-18
( +2 )

Jullie hebben allemaal gelijk en als we onze ogen niet snel gaan open doen is het sneller voorbij dan tot we denken of in een flits of neit angs zaaien oplossing is er en w8ten met de oplossing totde mensen en om gaan vrgen wat een zieke bedoeling mogen allemaal in de sneeuw vallen voor mij maar we moeten ons egt d eogen gaan open ik houd dit forum ook ind gaten dus
Richh, 2010-04-13
( +1 )

De amsterdamse noorszuid lijn ook n voorbeeld(schuilkelders??)
Nourdin, 2010-04-17
( +4 )

Maar wie is de leider van illumatie
Gaybar, 2010-04-19
( +4 )

Het is al te laat
Chanollie14, 2010-04-20
( +3 )

Ik ben het eens met Gaybar, het is al te laat. Kijk maar naar wat er gebeurt is met dat neergestorte vliegtuig van de poolse president. Er zijn filmpjes van ooggetuigen en je hoort duidelijk schoten, deze mensen zijn doelbewust neergestort en zijn neergeschoten om zeker van te zijn dat ze dood waren. En dat op het moment dat de poolse president de dag daarvoor had besloten niks met de Eu te maken te willen hebben en alles weer in eigen hand te houden en terug te geven aan zijn volk! Het is inderdaad te laat...
Gerilla, 2010-05-06
( 0 )

G
Gerilla, 2010-05-06
( +1 )

Neem eens een kijkje op http://wakeupproject.com/VList.asp?Series=1
En begin bij part 1, en ga zo door tot de laatste part.

Daar staat zooooveeel informatie & bewijs (beelden) op!
Je ziet wie er zowat allemaal bij betrokken zijn en wat ze doen.


Gerilla, 2010-05-06
( +1 )

Heel veel beroemde mensen zitten erbij, terwijl ze niet eens weten wat het
echt inhoud, ze zijn gehersenspoeld! Wij zijn daar de dupe van!
Michael Jackson zat er ook in, totdat hij erachter kwam wat hun
plannetjes waren.
Gerilla, 2010-05-06
( +2 )

Michael ging eruit, en wat gebeurde er toen?
Michael werdt door de media zwart gemaakt! Ze hadden MJ helemaal gek gemaakt.
En een tijd later, Michael is dood
Luister eens naar zijn liedje; They don't really care about us, die gaat over
de ulliminati.
Chanollie14, 2010-05-10
( +1 )

Maar ook Tupac zat erin en die is ook vermoord nadat hij een album had gemaakt wat de waarheid vertelde over de illuminati. En hebben jullie al wel eens gehoord van Nigel Farrage? Die proberen ze ook van kant te maken, bewijsstuk 1 het neergestorte vliegtuig waar hij in zat.
HEt gaat allemaal veel verder dan we denken en ons voor kunnen stellen. Het is dan ook nu van groot belang om mensen wakker te krijgen en in opstand te komen hiertegen.
Anizak, 2010-05-14
( +2 )

Om eerlijk te zijn is het telaat want de illiminati heet voor alls geplend .
de illiminatie zaait ook ziekte uit .
als je soms uit de raam kijkt zie je strepen van vliegtuigen.
dat is niet zo die strepen zijn vol vurusen die op onze hoofd word gesproeid .
Michael Jackson is ook vermoord door de illiminati omdat hij vroeger bij ze hoorde maar toen was hij moslim geworden en hadden ze hem vermoord.
maar allah is degene die over als heerst!!!!!!!!!!!
Anizak,, 2010-05-14
( +3 )

Willen jullie meer teweten komen ik heb een documentare over de illiminati!
in die documentare kom je get over aale teweten .
http://www.youtube.com/watch?v=MMM1__4gYcM&feature=related
Jeffrey, 2010-05-17
( +3 )

Luister naar bob marley 2pac en michael jackson.
zij wouden ookal waarschuwen.
en de rest van alle artiesten zitten er ook allemaal in.
Overal hoor je new world order.
in films COLUMBIA pictuers en media en muziek.
Mensen laat je niet gek maken zorg dat jullie genoeg wapens in huis krijgen!!!!!!!!!!!!!
WW3
Onbekende, 2010-05-21
( +3 )

Waarom ging Hitler alle joden vermoorden en vergassen omdat hij zag dat de joden veel macht hadden en dat zag hij daarom wou hij het laten stoppen
Killuminati, 2010-06-03
( +3 )

2e wereld is 1 van de grootste propaganda! Wie steunde de Duitsers (cash) THE rotchilds die zijn de illuminatie NWO oprichters de grootste bankiers!! Mensen! In deze groep zitten maar zo'n paar duizend leden! Filmsters muziek artiesten worden gedwongen!!! Dont trust media vraag altijd af waarom waarom dit dat vraag je zelf dat altijd af!!
Hahahaha, 2010-06-23
( -2 )

Stelletje retards HAHAHAHAHAHAHA illuminati HAHAHAHAAHAHA alsjeblieft zeg! Jullie moeten allemaal naar de dokter, jullie zijn niet goed bij jullie hoofd.

Vooral dit stukje is hilaaaarisch:
"de illiminatie zaait ook ziekte uit .
als je soms uit de raam kijkt zie je strepen van vliegtuigen.
dat is niet zo die strepen zijn vol virusen die op onze hoofd word gesproeid."

Hihihihi, 2010-06-23
( -2 )

@Hahahaha, dat is waar hoor.. en ze hebben giftige stoffen in ons drinkwater gestopt zodat we aids krijgen en dood gaan.

Serieus, dat mensen dit geloven HAHAHA dan zit er toch een steekje los :')
Tududu, 2010-06-23
( -2 )

Het is echt waar!! de illiminatie bestaat echt!! mijn vader is ook heel rijk en beroemd (in amerika) en hij zit er ook bij!! en ze hebben nu het plan om alle jonge bevolking uit te roeien (kinderen enz) door allerlei giftige stoffen in het speelgoed te stoppen :"'''(
Wat een humor, 2010-06-24
( -3 )

Hahaha wat zullen de mensen die hier daadwerkelijk in geloven een moeilijk leven hebben. Retarded minds.

ALs het allemaal zo geheim is, waarom 'weten' jullie hier dan iets van?
En als die mensen zo machtig zijn hadden ze allang wel de macht kunnen grijpen of whatever. Hahahahaha
Anoniem, 2010-07-04
( +3 )

O mijn god.. ik word hier echt bang van. Als ze in allerlei dingen giftige stoffen stoppen, hoe kunnen we dan nog normaal en gezond leven?.. Hoe kunnen we het tegengaan.? We zijn inderdaad te laat. Die mensen hebben veel te veel macht. Dit moeten veel meer mensen weten. Het is belangrijk, we moeten er allemaal stil bij staan en protesteren.
Zus, 2010-07-27
( -2 )

Dames en heren jullie willen echt niet weten wat er gaat gebeuren maar zoiezo zijn ze niet te stoppen dus doe geen moeite!@!
Weishaupt, 2010-07-29
( -4 )

Haha, stelletje schapen.
Paul, 2010-08-19
( -6 )

Chanollie14, degene die angst zaait ben je zelf. Get a life, please!
Jay_know, 2010-09-25
( +3 )

Dit is allemaal waar. De bijbel waarshuwt ons al wat er gaat gebeuren. Dus wees voorbereid. We zijn in het einde der tijd. Idd alle wereldleiders zijn ervan op de hoogte en ook de popsterren.Bekijk bv die clip van Rihanna goed: rude boy. Het valt niet op, maar wie goed kijkt ziet piramiddes voorbijkomen, doodshoofden op de achtergrond, en veel meer. Ja, good girl gone bad!!! Amerika is het beest dat uit de zee opkomt waarover de bijbel spreekt.Er wordt expres ellende gezaaid op de wereld zoals de mexicaanse griep, oorlogen, burgeroorlogen zodat de mensen zullen zeggen:kijk wat we doen, god straft ons (maar het is niet god, het is satan en de illuminatie). En ze zullen zeggen dat we daarom allemaal 1 geloof moeten aanhangen zodat het weer goed zal gaan. verschillende geloven zullen samengaan: protestantisme reformatie etc met het katolicisme aan het hoofd. De paus! ja de Paus zal dit leiden.Allemaal moeten we weer naar kerk moeten gaan. Iedereen moet de zondag aannemen (het merkteken van het beest).Het streven naar eenheid is het teken dat we in het einde der tijd zijn.Iederen zal denken dat die eenheid verbetering zal brengen in de wereld. Maar let op! Hoe kan deze eenheid verbetering brengen want het zal dwang zijn. Eenheid zal er nooit komen in deze wereld.wie het merkteken niet wil aannemen zal vervolgd worden.En velen zullen het aannemen omdat zij anders niet kunnen kopen of verkopen, landen zullen worden geboycot. En wie wil er nou economisch op achteruit gaan? Dus ze gaan het doen. Blind trappen ze in de val. En anderen zullen bang zijn dat ze zullen worden vervolgd en zullen stiekem hun geloof blijven aanhangen maar de zondagswet aannemen. Zo zegt de bijbel. zIJ ZUllen het merkten van het beest (het merkteken is de zondagswet, het beest is amerika die samenwerkt met de illuminatie en de paus) op hun hand krijgen. Dit kunnen wij niet tegenhouden. Het moet gebeuren. De bijbel voorspelt dat dit gaat gebeuren. MAAR wees niet bang, dan weten we dat de ware Christus spoedig zal komen!
Mis, 2010-09-25
( +2 )

Idd, ik ben blij dat ik niet alleen sta. Kijk maar naar de technolgie. Bv ov chipkaart. Alles staat erop.Niet alleen je naam,w oonplaats, postcode nee al je belangrijke gegevens. Maar behalve dat, mensen kunnen met de cashloze maatschappij die ze bewust aan het ontwikkelen zijn kunnen ze alles zien wat je doet. Ze kunne je dus idd ook achtervolgen. Kijk naar de satelieten. Tegenwoordig gaat alles met pin.Binnekot gkan het allen nog maar met pin. Ook met satelieten kunnen ze je achtervoglens.

Weet je wat ik ook heb ontdekt. Als je de naam van de paus neemt. Vicaris fillii dei wat betekent Plaatsvervanger van de zoon Gods uit het latijn. EN je berkent het dan krijg je het getal 666! Dit is serieus geen grap.VICARIUS FILII DEI = 5+1+100+1+5+1+50+1+1+500+1 = 666 Je neemt alle letter die in het latijn een cijfer zijn (DE U IS EEN V):

V=5
I=1
C=100
I=1
V=5
I=1
L=50
I=1
I=1
D=500
I=1All the peoples from the, 2010-10-10
( +1 )

Aller eerst, ik kreeg zo'n stom formulier dat ik moest invullen, ze willen dus ieder zijn ip adres hebben, want je kan pas hier iets typen als je dat heb ingevult en op accepteer voor waarden heb geklikt. Via Google cach kon ik deze pagina ook laden maar geen reactie plaatsen. Ik heb natuurlijk niet mijn echte naam en email ingevuld, maar de new world order is hier ook al aktief. Nou gekken van de NWO kom maar langs hoor, ik zal jullie allen vermoorden want mijn ip mogen jullie hebben, duivels!!!!!!!!!

Nu even ontopic

Fuck de Paus, tttsssss de plaats vervanger van God, nou ik was van de week in Barcelona op vakantie (geweldige stad) en de Paus komt daar op bezoek. Nou als ik dit van die cijfers 666 had geweten was ik wat langer gebleven en had ik de Paus persoonlijk vermoord. We moeten een enorme goede aanval en boycot met zijn alle (alle onschuldige burgers) gaan voorbereiden, en dan de hele V.S. gaan uit moorden. Al die mensen die de Illuminati en dus de new world order gaan invoeren of al hebben ingevoerd en alle mensen die er niet derekt maar wel bij betrokken zijn moeten vermoord worden, voor ontelbare eeuwen naar de hel gestuurd worden of wat voor straf God ook hun geeft. Jezus, alstublieft help ons onschuldige burgertjes te bevrijden uit de handen van deze kwaade boze Satan mensen. De planeet is voor ons en niet van die gemene gestoorden mensen. en uw vader heeft ons gemaakt en uw bent voor ons gestorven, wij onschuldige burgers zijn u en uw vader heel erg dankbaar, en wij willen die vreselijke duivels hier van onze aardbodem hebben en dat ze nooit meer terug kunnen komen en dat dit ook nooit meer zal gebeuren tot dat we allen in de hemel zijn.
Jor, 2010-10-23
( 0 )

Michael Jackson was eerst ook lid van de illuminati, toen stapte hij over. En werd hij vermoord, omdat hij teveel losliet. Tupac en Biggie Smalls zijn ook dood, omdat ze teveel zeiden over illuminati, evenals Bob Marley... Illuminati heeft de media al, en ze laten je geloven dat MJ een overdosis heeft gehad. Ok, dat kan kloppen, maar wie zegt dat die dokter geen illuminati was? En Tupac, waarom had zijn lijfwacht, die achter het stuur in de auto zat waar pac in zat toen hij overleed, geen enkele schotwond? Terwijl er vanaf rechts werd geschoten, Pac zat links...
Michel, 2010-11-30
( +1 )

Pff... jongens jongens jongens, zien jullie niet dat de Illuminati veel symbolen heeft overgenomen van de rooms katholieke kerk( hier is vaak iets wat aan veranderd, vervangen of aan toegevoegd)? Symbolen kunnen ergens kracht bij zetten en hebben ook meer waarde met negatieve intenties. Het zuivere geloof is de grootste vijand van de illuminati. Het is toch bekend dat velen van de vrijmetselarij zijn ge√Įnfiltreerd binnen de kerk en het vaticaan, juist om de kerk van binnen kapot te maken, dit probeert de illuminati toch op alle mogelijke manieren, dit is toch duidelijk zichtbaar als je de krant leest of naar de TV kijkt. Het is zelfs zo dat wanneer je in de hoogste regionen van de vrijmetselarij wilt binnentreden je eerst een opleiding moet doen tot priester, het is toch ook bekend dat binnen de hoogste treden van de vrijmetselarij kinder verkrachting de normaalste zaak van de wereld is? het is toch ook bekend dat de hoogste rangen van de vrijmetselarij (dus illuminati) niets anders doen dan Satan aanbidden. De vrijmetselarij heeft toch voor abortus gezorgd? de gelovigen zijn het hier echt niet mee eens, ik snap niet dat sommige ervan overtuigd zijn dat de illuminati en de kerk hand in hand gaan, terwijl je duidelijk ziet dat de illuminati de kerk aan alle kanten probeert kapot te maken, veel investeert in andere geloven en zelfs nieuwe geloven heeft ontwikkeld. Wat hun doel is zoveel als mogelijk het katholieke geloof voortzetten met onreine priester handen, de gebeden veranderen, mensen proberen af te houden van de heilige sacramenten en zuivere geloof.
(zuivere geloof zie ik als het geloof zoals het door jezus bedoelt was en maria door vele boodschappen hier op aarde ons nog probeert te leren)
Chanollie14, 2010-11-30
( +1 )

@Michel
Je hebt hier deels gelijk in. Alleen wat je vergeet is dat de illuminatie niet alleen het geloof wil veranderen maar ook de mensheid uit zou willen roeien. Ze willen een paar mensen op de aarde houden en deze leven dan als slaaf. De illuminatie streeft naar 1 wereldmacht en alleenheerschappij. Dat is wat het zo gevaarlijk maakt dat ze ook in de kerken zitten. Zij kunnen dus in de naam van god alles roepen en velen zullen hen dan ook geloven.
Mindfuck, 2010-12-02
( 0 )

Ik zou wel willen weten waar zus het over heeft, denk je aan HAARP? en er is geen kans om het te stoppen omdat je mensen hebt zoals HAHAHA die of het niet geloven of er zelf in zitten>.> ik zit aan het tweede te denken maar ja egypte heeft er ook een rol in en let maar goed op aankomende 7 december bankrun.
Bart, 2010-12-15
( +2 )

De volgende bijbeltekst maakt duidelijk wat de Illuminati en ook de mainstream media van de Illuminati uiteindelijk te wachten staat: ''Wee hun die zeggen dat slecht goed is, dat duisternis licht is en het bittere zoet." (Jesaja 5:20)
G to the bone, 2010-12-20
( 0 )

Anizak ik heb de hele documentaire bekeken dank je wel man.

Bless.
Erik, 2011-01-02
( -2 )

Heel leuk artikel, maar dit bewijst niets, maar dan ook niets.
Mensendenkna?, 2011-01-04
( -2 )

Wat een ge-wel-dig artikel zeg. Vol met grammaticale fouten, zinnen die elkaar tegen spreken. Maar het artikel zelf is nog niet zo lachwekkend, neem dan die reacties. Sorry hoor, sommige reacties zijn echt lachwekkend.

Illuminati kan waar zijn, maar bewijs het maar eens met ECHT goeie feiten.

En niet met vliegtuigen die giffen rondspreiden, te grappig voor woorden dit.
Saaaa, 2011-01-05
( -1 )

Nou de Illuminatie bestaat wel degelijk hoor! alle regeringsleiders zitten erin en het is 1 grote samenzwering. net als die bilderbergbijeenkomsten waarom is dat allemaal zo top secret?? al die oorlogen zijn daar verzonnen,de EU,De Euro munt en zo gaan ze verder en verder. wij als 'gewone' wereldbvelking mogen er niks vanaf weten.zij beslissen en wij doen maar wat zij willen,precies ja slaven zoals onderaan hun pyramide! de harde werkers, die geindoctrineerd worden door de media,muziek en alle andere duivelse praktijken!zij willen alles beheren,geld,macht, medicijnen enz. de wereld is ver heen!
ik zeg jullie: keer terug naar de Islam! de islam waasrchuwde ons allang geleden voor de tv om die te boycotten omdat het duivels is! en nu pas boycotten de mensen de tv pas omdat ze bang zijn voor de invloed van de Illuminatie. zolang wij blijven slapen zullen zij nog harder toeslaan. en geloof me ik ben echt niet bang voor ze!! God is altijd nog machtiger dan Satan. moslims zullen zege vieren,de islam zal zege vieren Allahu akbar!
Wake up, 2011-01-19
( +2 )

Inderdaad het is overal aan de hand maar let op wij kunnen niets tegenhouden . wat je wel kunt doen is iedereen die je kent waarshuwen en dat er redding komt .maar niet van hun .dus zeer goed uitkijken en je tot niets laten verplichten. immers het ware geloof is VRIJHEID en de hulp van ALLAH komt voor de WARE GELOVIGEN.
Albanian, 2011-02-01
( -2 )

Tupac zat in de illuminati , hij had zijn ziel met de duivel geruild voor een platencontract daarna begon tupac over geheimen te praten van de illuminati dat werd zen dood.

rip tupac
Erik hartog, 2011-02-03
( -4 )

Heel leuk allemaal, maar kom nou eens met concreet bewijs. Uitspraken als "de Bildergroep" en "Tupac is illuminati" zijn allemaal rare uitspraken die nergens mee zijn onderbouwd...
Steppha, 2011-03-25
( +1 )

Het zijn niet alleen bekende mensen hoor. Het zijn ook doodnormale burgers. Althans wat je normaal noemt. Zelfs je beste vriend kan er in zitten! En er valt niks aantedoen. De Illuminati heeft een plan en die kan niet zomaar worden opgehouden. Als bijna heel de wereld weet van de Illuminati denk je dan echt dat ze niks meer doen?! Kom op zeg. Ze zullen ze sneller en makkelijker uitroeien dan dat ze nu doen.. En de islam is niet de enige die hier iets over heeft gezegd hoor. Ook de christenen en al die andere shit. Sorry dat ik t zo noem maar t is wel zo.
Wwjd, 2011-04-04
( 0 )

Openbaring 13 Laatste deel !
Nu al bezig in Amerika!
Jwz, 2011-04-24
( +1 )

Waarom steunen al die artiesten de illuminati dan, en waarom worden de mensen die er tegen zijn, JFK, 2PAC, MICHAEL JACKSON, E-Z-E vermoord? ook iets daarmee te maken??
Wakker, 2011-04-30
( +2 )

Het is gewoon het eeuwenoude spel tussen goed en kwaad.ALLAH zei volg satan niet anders zal je verloren zijn.satan zei ik zal zoveel mogelijk mensen verleiden en meesleuren naar de eeuwige verdoemenis en dus maakt satan een plan en het lukt hem goed zoveel mensen geloven niet meer in GOD.Maar ALLAH geeft hen gewoon uitstel om zo de WARE GELOVIGEN te kennen en ALLAH zei zij maken een plan maar WIJ maken ook een plan en Wij ZIJN DE BESTE PLANNENMAKERS .dus deze wereld is gewoon een test en iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn hiernamaals.en satan weet dat ALLAH de ALMACHTIGE is en dat satan het spel gaat verliezen hij wil gewoon je ziel meesleuren naar de hel .ZUIVER JEZELF EN ZOEK TOEVLUCHT TOT JE HEER want dit is waarom je leeft.ALLAH zei ik schiep de mens zodat hij mij zou aanbidden.
Lol, 2011-06-08
( -1 )

Serieus, waar hebben jullie het over -.-

Waarom ben ik niet ziek na de vaccin tegen mexicaanse griep? Wat al jaar geleden is. Waarom groeit het aantal mensen op aarde? Jullie kunnen wel allemaal onzin roepen. Maar waar is jullie BEWIJS?

Als ze 1.2 miljard mensen willen houden.. bom erop toch?

Nog een tip voor jullie, zoek is een dokter op. Laat je nakijken. Jullie maken mensen bang.
Rainbowe, 2011-06-10
( +3 )

De geschiedenis heeft ons geleerd, dat de massa dom is en makkelijk te beinvloeden is. Door de media kunnen we makkelijk gebrainwash worden, en daar spelen de illuminati handig op in. Daarom is het beter veel minder tv te kijken. Je mist echt niks, als je geen tv kijkt. Integendeel voel je je lekker, meer tijd voor familie en vrienden en lezen of bidden of mediteren voor een betere wereld. De mensen achter de illuminati zijn echt duivels kwaad-aardig wezens. Die de wereld in poel der verderf willen storten. Homosexialiteit en losbandig leven wordt aangemoedigd.En je van GOD aftehouden. En het lukt ze aardig, als je om je heen kijkt. In de mode..shirts en petjes enz.. met dood hoofden en skeletten en duivelse symbolen. Triest.. We moeten ons ernstig zorgen maken! Vertel het door aan anderen over de illuminati. Youtube..illuminatie..secred society..arivalls..professor Griff...illimunati hip hop music. Iedereen moet het weten! WAt er gebeurd op ons mooie planeet. Om er wat aan te doen, begin bij je zelf. Leef in je kracht.Vervuil je lichaam niet met druks en alcohol. Want dat willen ze! Mensen die losbandig leven hebben ongenoegens. En die zijn het makkelijks te manupileren. Ga zelfs op onderzoek uit!! Internet..GOD BLESS..
Lin, 2011-06-26
( +1 )

Er is wel iemand dood gegaan aan de mexicaanse griep. Die kende ik. Get your facts straight..
Bas, 2011-07-12
( +1 )

Kill them all
Chanollie14, 2011-07-20
( 0 )

@lin Waar staat dan dat je er niet dood aan gaat? Get your facts srtaight
Souf, 2011-09-02
( +3 )

KILLUMINATI
Jessie, 2011-11-03
( -1 )

Hahahaha wat kan ik lachen om de reacties hier. Wat een grap! Stelletjes bangerikken. Jullie zijn juist degene die bang zijn, achter elk nieuwtje een complot zoeken. Jullie maken jezelf bang. Niet de overheid. Of zoals jullie hem noemen "de new world order" hahaha wat een fantasie.. Jullie zijn zeker ook degene die op het beursplein in een tentje slapen? haha..
Dieeneaziaat, 2011-11-09
( +1 )

@the prblem from the het heeft geen nut
zij zijn veel slimmer , osama binladen leeft gewoon nog want het is verbode zomaar een lijk te dumpe maar ik zeg jullie met alle hoop, probeer de boodschap van de bijbel te leren en vang zoveel bewijs van de illu op as je maar kan er komt snel een dag dat de duivel genoeg heeft gedaan en wij de beurt krijgen...
Dieeneaziaat, 2011-11-09
( +2 )

Jesse check dit maar eens : itanimulli.com jij komt op de veiligheidsdienst van amerika dus klepdicht strontwijf, reageer maar trg as je het gwoon begrijpt
Killuminati, 2011-11-21
( 0 )

Luister naar TUPAC!!
Wees resistence to it!
Kijk uit voor deilluminati !
http://www.youtube.com/watch?v=CSlsjXb2pn8
Youssef, 2011-12-16
( +1 )

Beste moslimsleef je leven de illuminatie kan niet op tegen de moslims doe alle wat goed voor je is leef je geloof laat je leven niet obserderen door de il4minati3 doe er alles aam om je leven zolang het nog duurt leuk te maken en gewoon 5 keer per dag te bidden en geloven in allah allah zal de moslims beschermen tegen deze corupte "wereld leiders"
alsjblieft reageer en laat weten wat je denkt
Youssef, 2011-12-16
( 0 )

Beste moslimsleef je leven de illuminatie kan niet op tegen de moslims doe alle wat goed voor je is leef je geloof laat je leven niet obserderen door de il4minati3 doe er alles aam om je leven zolang het nog duurt leuk te maken en gewoon 5 keer per dag te bidden en geloven in allah allah zal de moslims beschermen tegen deze corupte "wereld leiders"
alsjblieft reageer en laat weten wat je denkt
Hilal, 2012-01-13
( 0 )

Illuminatie is de domste ding die ik ooit van me leven heb gehoord
hoe de fuck kan 't zijn dat mensen derin geloven
laat me Beyonce als voorbeeld geven
ze speelt heel aardige vrouw , maar ze weet zelf dat illuminatie fucking slecht is
deze mensen mogen gelyk de weg naar hell pakken
fucking rare mensen die geen hersenen hebben om na te kunnen denken.
levenloze dinggen joh , hoe kan je in hemelsnaam je ziel aan duivel verkopen
maarja fuck dat , mensen gaan op een dag achterkomen dat dit een fucking bullshit is
stelletje klootzakken!!
Turkoe, 2012-03-20
( +1 )

Fack NWO niemand kan me ziel innemen zoalng ik een moslim ben kan niemand me ziel in gaan nemen tis killuminati heb t vaker wel gezegt gesplits in 13 bloedlijnen en de wereld word omgelegt, rustig vo rustig veranderd de wereld nks aan te doen deze flikkers porberen ons t chantere omkopen van de bepaalde personen maar zolang ik leef ga ik nks verkopen, fack illuminati i dont give a fack heb t geleerd van me brothers en van pac, biggie mag de pot op want die man was facktop door hem werd alles krab ja t werd bloed prop, ben meer op zoek wat deze flikkers willen zeggen in gebaren taal willen ze ons iets vertellen een 3hoek ja met een oog erboven mattie draai t ondersteboven dan zie je wel wat er gaat komen, KILLUMINATI!, The don killuminati, hail mary,7theory was tupac ze laatste album G kan jij er wat van laat t zien dan want voor je t weer hebben ze je ziel man. #KILLUMINATI en R.I.P Tupac 1996
Rose, 2012-05-14
( -1 )


"Stratmann van juwelierszaak Lapidee aan de Beeklaan in Den Haag werd overvallen en neergeschoten door twee mannen, Ziya B. en Sandro Grigolia.
Ziya B. en Sandro G. door zeker negen hulpinstanties begeleid,...ANP".
Hoeveel instanties worden hiermee in leven gehouden? Wat een maatschappij. Zwaar criminelen worden "door zeker negen hulpinstanties begeleid". Nog steeds miljarden euro uitgegeven aan de uitkeringen van derde landen verlengingen is een misdaad. Massa ambtenaren die betrokken zijn bij deze proces zijn zelf ziek, slap en bedrieglijk. Tot zo lang is dit een bedrog! Ouders in de bijstand. Met 7 kinderen in de wajong. Deze moeten elke 3 maanden melden bij de instanties ,dat ze woonachtig zijn in Nederland. Dat wordt gedaan,maar direct erna vertrekken ze weer naar Marokko.
Vergeet ook niet hoeveel mensen en boterham verdienen aan deze groep, die zijn er helemaal niet bij gebaat dat de groep kleiner wordt. Ook menig politieke partij put uit deze electorale goudmijn. Het wordt het hele systeem van enorme wachtlijsten met de nep ambtenaren samen die Nederlandse economie verpesten. Het gaat zeker mis omdat er te veel instanties en hulpverleners er mee bezig zijn, vaak weten ze van elkaar niet wat ze doen. Op deze manier is er veel ambtenarenwerk:met name valse vluchtelingen en gedwongen familievorming- gezinshereniging/importbruiden, gestuurde criminele bendes en enorme gevolgen van het ontstane aparte Moslim Maatschappijen zijn moordend voor de Nederlandse economie.
Hoeveel van deze criminelen hebben de laatste jaren vestigingsvergunningen gekregen? Hoeveel jongeren lopen met de wapens rond?Waarom tienduizenden moslimjongeren in Nederland gewapend zijn? Hoe is mogelijk dat er wajongers opeens meest gewelddadige gangsters geworden zijn? Onder de naam "migranten, gelovigen, gastarbeiders", worden er veel criminelen naar Nederland gestuurd en veel "hulpinstanties" van het ambtenaren complex moeten al deze criminelen onderhouden. Het is niet voor niets dat de politie de controle over sommige voorsteden heeft verloren. De colonne noemt zichzelf de moslimgemeenschap als het gaat om het ontvangen van subsidies. Maar als het om geweld en criminaliteit gaat, mag weer niet gesproken worden van de moslimgemeenschap? Willen we Nederland weer veilig maken, moeten er duidelijke maatregelen genomen worden. En crimineel gedrag is dé reden tot uitzetten. De vele miljarden die hier jaarlijks mee gepaard gaan kunnen we beter besteden. Na straf uit te hebben gezeten criminelen met dubbele nationaliteit het land uitzetten als ongewenst vreemdeling, en de rest verplichten (een deel van) de kosten terug te betalen, uit uitkering of werk, naast op te hoesten vergoedingen voor slachtoffers.
 
Sinds jaren tachtig is er geen gewone migratie van werkzoekenden richting Nederland. Het verplaatsing van ongewenste, asociale, gevaarlijke uitstoot van de moslimlanden heeft niks mee te maken met de normale immigratie. Bureaucratische kaste heeft het volk in deze zaak niet om toestemming gevraagd. Op geen enkele moment, is deze moslimmigratie ooit aan de bevolking voorgelegd. Ze werd onvermijdelijk genoemd, ze werd als moreel juist omdat het geboortecijfer te laag was. Lage geboortecijfers zijn juist te danken aan de ultra asociale Moslim voortplanting. Marokkaanse tienervrouwen met 3 kinderwagen, analfabete mannen met 7 vrouwen en 25 kinderen die hele straat onleefbaar maken, verstoren juist de normale, naturelle mensvoortplanting. Heel veel vrouwen willen niet in zo'n omgeving kinderen krijgen. Dit is de kernstrategie van de islamitische verbreiding die sinds 7de eeuw succesvol wordt toegepast. Groeiende criminalisering in Nederland gaat gepaard met de etnische verminking van de grotsteden bevolking. Moslimlanden verbonden infrastructuur gesteund door de Nederlandse bureaucratische kaste is een sterke voedingsbodem voor de burgeroorlogen.
 
Veel moslimlanden willen hier hun overbodige bevolking kwijt en Nederland moest een zware staatsmechanisme ontwikkelen voor de opvang van hun eindeloze stroom. Veel politici en ambtenaren staan ver van de probleemsteden. Ze doen alsof ze op een andere planeet leven. Problemen die veroorzaakt worden door hun "nieuwkomers" bestaan gewoon niet!. Grote Steden bevolking is door de strot geduwd door mensen die alleen maar achter hun bureaus zitten. Normen en waarden worden overboord gegooid handhaving van wetgeving is hun vreemd. Klachten van burgers worden niet beantwoord.
Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral vijandige bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn.
Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici aangestuurd en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de werkende burgers.
Moslimlanden en hun collaborateurs in Nederland gaan over tot de vorming van moslimenclaves als toekomstige overkoepelende gebieden die meerdere steden en dorpen in zich verenigd. In Nederland heeft de Islam zich vooral door migratie verspreid. De kolonisatie van de belangrijkste wijken/gebieden heeft er voor gezorgd dat een groot aantal moslims zich na het verkrijgen van de "vaste voet" vergunningen eindeloze vervolg migratie tot stand brengen.
Veel ambtenaren leven nog volgens het islamitische jaartelling. Ze willen niet horen dat Islam een woestijn indoctrinatie is. De islam is gemaakt door mannen, voor mannen. Moslimmannen hebben kledingvrijheid, de moslimvrouwen daarentegen niet, zij moeten zich verplicht verbergen in lappen stof. Je ziet die vrouwen zelfs op het strand liggen met burka en al, sterker nog, ze gaan zelfs met die burka het water is. De moslims van de oude garde in Nederland, na de generaties gaan toch gekleed in hun uniformen, hoofddoeken/burka’s/soepjurken zodat duidelijk te zien is dat ze het islamitische politieke ideologie aanhangen.
Kennelijk worden grotsteden bestuurd door lieden waarbij het behoorlijk schort aan beoordeling vermogen waardoor zij niet in staat blijken een tamelijk eenvoudige inschatting te maken waneer ze zelf verdreven worden door de gewapende Moslims. Ze kijken nergens heen en hopen dat ze altijd kunnen uitwijken naar één van hun vakantieoptrekje!
 

Politieke partijen:
Moslims zaaien chaos en verderf en streven naar een nieuwe politieke stand binnen allerlei politieke partijen.!
Nog belachelijker is dat de leiders van de islamitische federaties nog geen eens de Nederlandse taal machtig zijn. Een schande dat deze mensen in Nederland politieke partijen kunnen manipuleren.
De basis van het slechte beleid en progressie, het "ambtenarenkorps" van bureaucratische kaste is van grootbelang voor de PVDA, CDA, GL, D66. het is bewezen dat de integratie van moslims als gemeenschap binnen een westerse cultuur onmogelijk is. Dit wordt gestaafd door een pas verschenen onderzoeksrapport dat vermeldt dat de overgrote meerderheid van de Turken en Marokkanen in Europa, ook deze van de tweede of derde generatie, zich nog sterker Marokkaan of Turk voelt. Het gevolg hiervan is een enclavevorming met een tegengestelde cultuur. Stop met de weergaloze massa-immigratie. Nederland is geen immigratieland. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreiding. Er mogen alleen werkvergunningen gegeven worden.
 
De afgelopen jaren zijn er miljarden overgemaakt naar Turkije en Marokko. Maar deze landen hebben nog steeds te veel eisen en willen nog meer uitstoot dumpen in Nederland. Nederland moet snel stoppen met het onderhoud van de vijandige landen. De Moslimimmigratie heeft de Nederlandse verzorgingsstaat alleen maar geld gekost. De laag opgeleide uitstoot werd erdoor in de werkloosheid gedrukt. Elke jaar opnieuw kost het Nederland vele miljarden, naast extra woningsnood, meer criminaliteit en al die ellende waar we dag in dag uit mee te maken hebben op straat. De verhuftering, de angst, de fragmentsering van de samenleving, de komst van de islam, het is allemaal te danken aan de eindloze massaverplaatsing van Moslimbevolking. Als er op de eigen bevolking buitenproportioneel bezuinigd wordt, is men ook verplicht te stoppen met geld naar het buitenland te sluizen. Export van uitkeringen, kinderbijslag moet onmiddellijk stoppen. Wij moeten allemaal de broekriem aantrekken vanwege de miljarden die de massa-immigratie ons kost. Denk nog even aan het voorbeeld van die AOW uitkeringen aan mensen die jaren dood waren.

Probleemwijken worden nog groter, Islam is groeiende en wordt militanter.
Sinds jaren 60 worden ze steeds groter en duurder. De burger is het slachtvee geworden. Moslims terroriseren buurtbewoners en veroorzaken overlast, ergernis en angst. Meerderheid van de Marokkaanse jeugd is werkloos en 4 op de tien staat geregistreerd als verdachte van misdaad of overtreding. In Nederland zou slechts 18 procent van de Moslims goed Nederlands spreken en 70 tot 80% van de volwassen Turkse Marokkaanse mannen is werkloos. Het probleem hoe Marokkaanse en Turkse ouders hun kinderen opvoeden op weg naar de probleemsteden blijft de kern van hele verhaal. Zet daar meer politie in, of stuur desnoods het leger, want die wijken mogen niet in handen van bendes vallen, maar moeten terug onder het gezag van het lokale bestuur en de lokale veiligheidsdiensten komen.

Van alle immigranten die de nationaliteit van het gastland aanvragen, van alle imams die hier komen preken en van al diegenen die een islamitische school willen oprichten, moskee willen bouwen, eisen we dat zij een verklaring ondertekenen waarin ze onder ede beloven zich te houden aan de fundamentele normen en waarden van Nederland. Als blijkt dat men zich niet houdt aan die verklaring, verliest men de nationaliteit en wordt men uitgewezen.
Stem niet op de politici die zo'n verklaring van immigranten niet eisen.
 
De islam hier in het Westen gepropageerd vanuit immens rijke islamitische landen, vanuit dictatoriaal geregeerde landen waar slechts een zeer kleine minderheid alle rijkdom en macht in handen heeft. Hun dictatuur reikt tot in de moslimgemeenschappen in onze landen. Zolang het verlenging hier voor het zeggen hebben in moslimkringen is het moskee/burka/hoofddoekverbod noodzakelijk.
 
Stem niet op de politici die tegen de moskee/burka/hoofddoek verbod zijn.
 
De dubbele nationaliteit af te schaffen. Hoge straffen geven voor uithuwelijken. Dit is een van de redenen dat deze mensen nooit kunnen integreren. Uithuwelijken is niet toegestaan en mensonterend. Als een vrouw dit niet wil (vaak nog meisjes), en ze wordt toch ‚Äúgedwongen‚ÄĚ, dan verliest men de verblijfsvergunningen in Nederland.¬†
 
Nederlandsebuitenlander, 2012-05-15
( +1 )

@Rose
FF serieus Rose ik ben zelf geen moslim, ik ben gewoon heel neutraal in die oppervlaktes. De onzin die jij hier nu hebt uitgekraamt kan ik wel om lachem! Je beseft helemaal niks en je weet nog niet eens 2% uit de Islam. Ik ben zelf opgegroeid met de jodendom. Ik heb onlangs de bijbel, de thora en de koran top tot teen uitgezocht en uitgelezen en ben er nog steeds mee bezig. Onwetend mensen als jij dus mensen die helemaal geen verstand hebben van zaken zullen altijd onzin blaren..
Wake up, 2012-05-25
( 0 )

het is geen gevecht tegen elkaar;nee het is samen tegen de vijand; kijk maar naar de vijand hoe die elkaar steunen en onthoud :nu hebben zij even vrij spel maar als de tijd daar is en wij samenkomen zal blijken waar de ultieme kracht is.HOU JE KLAAR WANT ONZE TIJD KOMT ERAAN EN WEET DAT HET ALLEEN MOGELIJK IS MET EEN IJZERSTERK GELOOF EN VERTOUWEN IN ONZE ALMACHTIGE GOD.
Lotje, 2012-06-18
( -2 )

WE MOETEN IETS DOEN, ZO KAN HET NIET MEER.
VERZAMEL DE TROEPEN!!!!
Anonymousme, 2012-07-20
( 0 )

Het is allemaal waar, de Illuminati zit overal, kijk eens op youtube.com, en lees/hoor de waarschuwingen van onder andere Anonymous, de aanslagen die gepland staan voor Londen, de doodskisten die al besteld zijn, wat zeg ik? die zijn al in Londen.. 2012 staat voor zion, lees daar maar eens meer over, en nee het is niet te laat, we moeten verbroederen met elkaar en dit allemaal wereldkundig maken, ik heb verschillende vrienden in Amerika en we praten er veel over, we moeten een front gaan vormen en in opstand komen, lees maar op sp00kjenieuws.nl en klokkenluideronline.nl
Mensen laten we met elkaar in contact treden, en een front vormen!!!

Kom op mensen, niet achterover gaan zitten en wachten...maar doen nu het nog kan
het is tijd voor ACTIE!!!!!
Jay, 2013-01-08
( -2 )SUC6!
Jay, 2013-01-08
( 0 )

Zakken zodra er een 2 grote opbjecten tegenaan zijn gevlogen.
De torens vallen niet op andere gebouwen.
Probeer dit maar eens even na te doen in 1 keer zonder te oefenen?

Het is onmogelijk!
Als je kijkt naar hoe een gebouwd word neergehaald omdat het oud is, dan word daar gigantisch veel tijd in gestoken om het op een dusdanige manier in te laten storten zodat het de omgeving niet beschadigd.

Osama Bin Laden gaat hier zijn tijd niet in steken omdat, als hij het gedaan zou hebben , hem de omringende gebouwen ook niks zou interesseren lijkt me.
En al zou hij er wel de tijd in steken zou het nog verdomd moeilijk zijn om op de juiste manier zo'n gebouw in te vliegen.
Maar vanuit zijn oogpunt gezien zou hij er waarschijnlijk eerder over nagedacht hebben om de inslag op het gebouw veel lager te doen zodat het gebouw meer kans heeft om om te vallen!

En je kan ook nog denken ja het gebouw is gemaakt om niet om te waaien dus daarom viel het niet om toch...?
Zo word het natuurlijk wel gebouwd maar het is de hele constructie bij elkaar die hier voor zorgt!
Niet als een goed deel hiervan net even weg geblazen is!


ALS JE HIERBIJ AL GEEN TWIJFEL GAAT KRIJGEN DAN IS JE IQ WAARSCHIJNLIJK NIET ZO HOOG EN DAN BEN JIJ PRECIES HOE DE ILLUMINATI JE WIL HEBBEN.

ALS JE NU EINDELIJK WEL TWIJFEL GAAT KRIJGEN EN JE WIL WETEN WAAROM AMERIKA DIT ZELF ZOU WILLEN DOEN DAN ZOU IK ZEGGEN GA OP ONDERZOEK UIT!
jE HOEF ALLEEN MAAR ,, ILLUMINATI ,, TE GOOGLEN EN BEGIN TE LEREN!

ZODRA JE DOOR GAAT HEBBEN WAT DE MEESTE MENSEN HIER DOORHEBBEN DAN GA JE PAS ECHT ZIEN HOE ZE BEZIG ZIJN!
Jay, 2013-01-08
( -1 )

Voor de genen die dit niet geloven, HEEL SIMPEL!

,,De aanslag op world trade center,,

2 torens die RECHT naar beneden in elkaar zakken zodra er een 2 grote opbjecten tegenaan zijn gevlogen.
De torens vallen niet op andere gebouwen.
Probeer dit maar eens even na te doen in 1 keer zonder te oefenen?

Het is onmogelijk!
Als je kijkt naar hoe een gebouwd word neergehaald omdat het oud is, dan word daar gigantisch veel tijd in gestoken om het op een dusdanige manier in te laten storten zodat het de omgeving niet beschadigd.

Osama Bin Laden gaat hier zijn tijd niet in steken omdat, als hij het gedaan zou hebben , hem de omringende gebouwen ook niks zou interesseren lijkt me.
En al zou hij er wel de tijd in steken zou het nog verdomd moeilijk zijn om op de juiste manier zo'n gebouw in te vliegen.
Maar vanuit zijn oogpunt gezien zou hij er waarschijnlijk eerder over nagedacht hebben om de inslag op het gebouw veel lager te doen zodat het gebouw meer kans heeft om om te vallen!

En je kan ook nog denken ja het gebouw is gemaakt om niet om te waaien dus daarom viel het niet om toch...?
Zo word het natuurlijk wel gebouwd maar het is de hele constructie bij elkaar die hier voor zorgt!
Niet als een goed deel hiervan net even weg geblazen is!


ALS JE HIERBIJ AL GEEN TWIJFEL GAAT KRIJGEN DAN IS JE IQ WAARSCHIJNLIJK NIET ZO HOOG EN DAN BEN JIJ PRECIES HOE DE ILLUMINATI JE WIL HEBBEN.

ALS JE NU EINDELIJK WEL TWIJFEL GAAT KRIJGEN EN JE WIL WETEN WAAROM AMERIKA DIT ZELF ZOU WILLEN DOEN DAN ZOU IK ZEGGEN GA OP ONDERZOEK UIT!
jE HOEF ALLEEN MAAR ,, ILLUMINATI ,, TE GOOGLEN EN BEGIN TE LEREN!

ZODRA JE DOOR GAAT HEBBEN WAT DE MEESTE MENSEN HIER DOORHEBBEN DAN GA JE PAS ECHT ZIEN HOE ZE BEZIG ZIJN!
Krabben, 2014-04-16
( 0 )

Leeft deze site nog ? laatste post langer dan een jaar geleden. ik wil in contact komen met bewuste mensen die idd inzien dat de illuminatie rools. niks doen is geen optie.
Krabben, 2014-04-21
( 0 )

Bump. m.krabben62@gmail.com
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl