X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


PAP3A, wat betekent dit voor mij

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Scarlett Scarlett Auteur op infoyo sinds
14 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Scarlett
Datum: 22-04-2009
Auteur: Scarlett
Een paar weken geleden is er een uitstrijkje van mijn baarmoeder door de huisarts gedaan, dit naar aanleiding van bloedingen na de gemeenschap.Twee weken later kwam de uitslag binnen, geen geslachtziektes,maar wel een geringe mate van PAP3A,waardoor mijn baarmoeder onrustig wordt na de gemeenschap en veel bloedingen veroorzaakt.

PAP3A, een virus.

PAP 3A  werd ontdekt door een gynaecoloog waar ik de volledige naam niet meer weet,maar dat zijn initialen PAP voor zijn ontdekking wordt gebruikt.
Het is een virus die baarmoederhals kanker veroorzaakt en wordt in getal van 1 tot 5 weergegeven, 1 houdt in dat er maar heel weinig voorkomt, je merkt er niks van en 5 is de kans heel groot dat je baarmoederhals kanker hebt.
En 3A zit er tussen in, met een groot vraagteken, heb ik het wel of heb ik het niet.
En omdat ze het niet zo goed kunnen zien, wordt er een kweekje gemaakt , een van de baarmoedermond en 1 van de plasbuisje.
Dit werd gisterochtend bij mij gedaan en volgende week vrijdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 word ik gebeld met de uitslag.
Als de secretaresse belt,dan is er niks aan de hand,moet ik deze handelingen< uitstrijkje, kweekje en een echo> over zes maanden herhalen, maar als de gynaecologe zelf belt dan is er reden voor paniek,onrust en angst!
Ik kan het niet helpen, maar die angst en onrust heb ik nu al.
Wat als ik het wel heb, hoe moet het verder ,wat gaat de gynaecoloog doen met mij, doet het veel pijn en dan mijn kleine kinderen.
Zoveel vragen en maar weinig antwoorden.

Reacties op dit artikel
Mar, 2009-05-04
( 0 )

Hoi,

Ik heb vandaag te horen gekregen dat ik Pap 3a heb. Aanstaande vrijdag heb ik een afspraak bij de dokter en hoor dan wat er verder gaat gebeuren. Via google heb ik het een en ander opgezocht en ik krijg het idee dat we met deze uitslag niet direct in paniek hoeven te raken omdat pap 3a in verreweg de meeste gevallen niets ernstigs betekent. Toch kan ik me voorstellen dat je angstig voelt en er onrustig onder bent, want ik ervaar dezelfde gevoelens. Mijn vriend adviseerde me ook weer niet teveel hierover te gaan opzoeken omdat hij bang is dat het me te angstig maakt en al die materie misschien niet eens op mij van toepassing is. Ik denk dat ik deze raad maar ga opvolgen.
Ik hoop van harte dat het meevalt en wens je heel veel sterkte en kracht toe!!

groetjes,

Mar
Eva, 2011-07-14
( 0 )

Hoi twee weken gleden heb ik ook gehord dat ik pap3 heb. ik ben heel erg bos hooplos.een verderitig.wat moet ik denken???????
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl