X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geduld is een schone zaak

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+5
  Goed artikel ( +5 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 01-04-2011
Auteur: Carina03
Geduld is een schone zaak, dit zijn woorden die je heel vaak in je leven moet horen. Maar wanneer mag je terecht iemand erop wijzen dat er teveel geduld wordt verwacht. Hoe maak je iemand wijs dat geduld opraakt, dat mensen moedeloos worden en dat enige informatie wel op zijn plaats is.

Auteur

Ik ben een van de eerste schrijvers op infoyo en ben met alle kinderziekten van de pagina meegegroeid. Op het forum probeer ik mensen antwoord te geven op vragen die ze eigenlijk niet van mij maar van infoyo zouden moeten krijgen. Veel tips krijgen met name de nieuwe auteurs van Normyo, volgens mij de eerste actieve auteur buiten het infoyokamp. Er werd naar gouden tips gevraagd en vooral veel en vaak om geduld omdat er problemen waren. De schrijvers hadden geduld, bleven schrijven en slikten tot op zekere hoogte alle problemen die een nieuwe pagina met zich meebrengt. Nu valt vooral op het forum op dat steeds meer mensen vragen hebben en geen antwoord krijgen, artikelen die niet normaal geschreven of verandert kunnen worden, klikken die niet uitbetaald worden omdat het account niet ingeschakeld kan worden. Het doet me verdriet dat de auteurs van het begin de moed opgegeven hebben, anderen hebben een afwachtende houding aangenomen en steeds meer wordt er reclame gemaakt voor andere sites die wel werken. Ondanks de vele tips die je geeft krijg je geen antwoord, je merkt ook niet dat er iets met het idee van een auteur gedaan wordt. Hoelang moeten we nog geduld hebben?

Krampen, stuiptrekkingen of terminaal?

Waar moeten we deze site plaatsen? Gaan we nog door? Met zijn allen de schouders eronder? Heeft het nog zin om te wachten? Zijn Koen en Bargok niet meer bereikbaar om uit te leggen wat ze gedaan hebben, hebben jullie dit wel geprobeerd? Bargok was snel in antwoord geven, zou hij dat nu dan niet meer doen? Wie weet zijn jullie achter de schermen nu van alles aan het doen wat met een f-knop opgelost had kunnen worden. Krijgen we antwoorden en mogen we zeggen tot half April of moeten we ook daarna nog "even geduld" hebben?

Reacties op dit artikel
Carambole, 2011-04-06
( 0 )

Fantastisch onder woorden gebracht Carina! Ik denk er precies hetzelfde over.
Carina03, 2011-04-07
( 0 )

Dank je. Vandaag had ik weer zo een voor mijn gevoel vervelend voorbeeld. Ik heb een serie over trouwen geschreven, wordt een artikel uit de serie gehaald en in de wachtrij geplaatst. Snappen ze niet dat als mensen naar die informatie op zoek gaan ze ook automatisch doorlezen?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl