X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Mag die uitbouw wel of niet?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 20-07-2009
Auteur: AnnaStaal
Dat niet iedere welstandscommissie hetzelfde is, is wel bekend. Maar dat er in een tijdsbestek van zoín 3 maanden plots van alles wijzigt en wat de buurman nog niet mocht met zijn uitbouw nu wel mag, lijkt erg veel op zwalkbeleid.

Veel gedoe om een erker aan je achtergevel te plaatsen en daarmee niet gesteld de buren die bezwaar hebben, maar de gemeente die op zich laat wachten, vraag op vraag blijft stellen, stukken kwijt raakt en uiteindelijk tot de conclusie komt dat het hele feest niet doorgaat in de gewenste vorm.
Heel vervelend maar het kan, overigens was de reden een weinig gefundeerde. Frappant is echter dat als de buurman het zoín dikke 3 maanden later ook op de heupen krijgt en zijn huis wil vergroten met een erker aan de achtergevel. Het frappante zit hem in het feit dat hij met vrijwel dezelfde bouwtekening in de hand in no time akkoord krijgt voor het laten plaatsen van deze erker.

Logisch dat de eerste aanvrager stevig uit zijn dak gaat als hij dit hoort en verhaal wil halen bij de gemeente, waar overigens niet op in gegaan wordt. Met de tekening van de buurman in de hand gaat hij het nog eens proberen en ja hoor, nu krijgt hij ook akkoord. De man snapt het niet meer en als ik het te horen krijg ben ik ook even de weg kwijt, blijkbaar zijn de wegen van de overheid af en toe ondoorgrondelijk.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl