X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De ongenoegens over de boom

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 06-07-2009
Auteur: AnnaStaal
Ja, in de zomerperiode zijn er boomsoorten die vocht afgeven en dit komt als een plakkerige substantie overal, maar vooral op de plaatsen waar je het niet wilt hebben.


Om de een of andere reden mopperen we het meeste als de auto plakkerig aan begint te voelen door ‘het vocht’ wat bomen afgeven en waardoor je met een stevige frequentie door de wasstraat moet. Tja, een mooie groene boom kan een lust voor het oog zijn, maar de neveneffecten zijn minder.
Typisch is wel dat op straat, in de winkel, op internet, iedereen die moppert over dit vocht het met name over de auto heeft. Maar als je met blote armen op de fiets half onder deze bomen door moet rijden, is dat ook geen pretje. Verder beginnen de kleren te plakken en ruikt het niet echt naar een heerlijk parfum. En toch … over het feit dat de auto er last van heeft, wordt veruit het meeste gemopperd.
Nu mopperen Nederlanders per definitie veel, maar naast het weer is in de warme periode van het jaar ook ‘de plak’ een graadmeter voor hoe erg we iets vinden.

De boom doet het echter nooit goed, want in het voorjaar hebben bepaalde bomen bloesem en die bloeit te kort en daar heb je veel rotzooi van. In het najaar vallen al die mooie bladeren van de boom, dus eigenlijk is de kale boom in de winter de meest ideale. Echter, als een boom er altijd zo uit zou zien, geloof ik niet dat we dat op prijs zouden stellen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl