X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Waar de cultuurverloedering begint

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van mxshining mxshining Auteur op infoyo sinds
20 Juli 2010


Bekijk het profiel van mxshining
Datum: 26-07-2010
Auteur: Mxshining
Gisteren liep ik de bibliotheek binnen om eens te zien hoe het er nu uit zag – jeugdherinneringen ophalen. Tot mijn verbazing was de hele opzet veranderd. En het eerste dat me opviel was dat de hoeveelheid aanwezige boekenkasten aanzienlijk verminderd was. De gangpaden waren ruimer geworden, maar dat was nog niet het ergste. In het midden van de bieb hadden ze een grote Wii neergezet – gratis als je een biebpas had.

Twee kinderen speelden fanatiek een of ander tennisspel. Ze gingen er helemaal in op en vergaten zo te zien de rest van de omgeving. Om het leuk te houden maakten ze geluiden zoals ‘uh’ en ‘ah’ als ze het witte stokje bewogen. Achter een van de computers zag je een oudere man af en toe opkijken. Waarschijnlijk voelde hij de neiging om iets te zeggen, maar wilde hij dat toch liever aan het personeel overlaten. De vriendelijke biebdames – die overigens bijna niets meer hoeven te doen omdat alles geautomatiseerd is – stonden samen gezellig te kletsen met een kopje thee. Ik besloot het geluid buiten te sluiten en verder te lopen op zoek naar een goed boek. Deze vond ik een stuk verderop, bij de verkoop van oude boeken. Of oude boeken – waar dit op gebaseerd was, weet ik nog steeds niet. In ieder geval vond ik er een gloednieuw exemplaar van “De vliegeraar” geschreven door Khaled Hoesseini. Een prachtig boek dat ik voor 1 euro mee kon nemen. Dat deed ik dan ook.

Een aantal dagen later las ik in de krant dat de bibliotheek geldproblemen had. De oplossing was het verhuizen naar een kleiner gebouw. Tja. Ik zou wel een aantal andere oplossingen kunnen bedenken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl