X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Een leven met schulden...

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van lintje lintje Auteur op infoyo sinds
03 Oktober 2010


Bekijk het profiel van lintje
Datum: 05-10-2010
Auteur: Lintje
Hoe kan een mens leven met schulden? Doe je er iets aan of laat je ze oplopen? Dit is een waargebeurd verhaal. Het is niet evident.

Schulden maken het een mens niet gemakkelijk. Het best wat je kan doen is werken als je weet dat je met betalingen achter staat. Neem niets bij wat je niet kan veroorloven. Het is een ziekte voor mensen die dat gewoon waren. Er is maar 1 manier om je terug naar boven te helpen. Leef voor korte tijd van het minimum, dan pas zal je het halen. Ik ken verschillende mensen die in schulden zijn geraakt, ook ben ik daar ene van. De mensen waarvan ik weet die het niet gemakkelijk hebben in het leven, hebben een lowbudget en hebben maar een beperkt inkomen om te overleven. Niet leuk om die mensen te moeten zien lijden, maar uiteindelijk geraak je er wel, als je er iets voor over hebt. Sommige mensen wachten iets te lang om er iets aan te doen, en ik ben blij dat ik daar nog niet geraakt ben. Ik heb mezelf overtroffen en heb het niet gemakkelijk gehad. Ik heb een hoop mizerie moeten doorstaan. En nu stillaan word er aan gewerkt. Toch vraag ik mij af of er mensen zijn die werkelijk stil staan van hoe zij nu leven? Ik wil een boodschap doorbrengen aan mensen die met een minimum van schulden staan, die kunnen verholpen worden. Kijk eerst om dat weg te werken, en leef je dan later eens goed uit. Ik heb het zelf meegemaakt en ik weet dat het heel hard is om anderen te zien genieten van het leven. Jij zult dat ook wel kunnen doen. Een beetje geduld en doorzetting zal je er wel brengen. Als er vragen zijn waarvan je denkt ik geraak er niet meer, dan mag je altijd om hulp vragen. Doe dat zeker. Alleen mag je er niet voor staan. Ik dacht dat ook te kunnen, maar alleen is het harder, ook al kunnen ze niet financieel helpen. Emotioneel is het een betere steun om door te zetten. Succes!

Reacties op dit artikel
DonnaV, 2010-11-20
( 0 )

Alhoewel ik respect heb voor je instelling, word ik hier ook een beetje boos van. Ik ken veel mensen met schulden en ook het verhaal erachter. En ik heb het op 8 van de 10 gevallen waarbij de schuld voor de schulden niet bij henzelf ligt. Van administratieve fouten door bijvoorbeeld een belastingdienst tot ex-partners die het verdommen om mee te betalen aan de verzorging van hun kinderen tot uitkeringsinstanties die mensen maandenlang van lucht laten leven. En het individu mag de gevolgen nemen en oplossen.
Bah, wat een zooi dit land.
Lintje, 2010-12-02
( 0 )

Ik had het niet bepaald over mensen die problemen hebben om bv belasting te betalen of die problemen hebben met hun verleden waar ik toe wijs met exen en kinderen. Had het meer bepaald over mensen die alsmaar meer lenen en meer schulden krijgen. Nu hoe dan ook heb je gelijk dat iedereen die ook maar 1 iets meemaken vlug met schulden te maken hebben. Het is inderdaad niet fair hier in Belgi√ę. Sommigen moeten keihard werken en afzien, terwijl andere dan als Koning worden behandeld. Mensen steken hen daardoor in de schulden omdat de staat minder achter ons staat. Neem nu bv hetgeen op het nieuws komt. Ik heb op zich geen probleem met allochtonen, maar die worden geholpen. Wij die moeten werken om een dak boven ons hoofd te hebben. Wij moeten afzien om ergens te raken. Nu ik denk wel dat we op dezelfde golflengte zitten. Maar geen 1 mens is hetzelfde en we denken allemaal anders, respect voor uw oprechte mening.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl