X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Stemmen voor een nieuw kabinet

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van mar1985 mar1985 Auteur op infoyo sinds
19 Maart 2010


Bekijk het profiel van mar1985
Datum: 22-03-2010
Auteur: Mar1985
Het is weer bijna zover. Wéér eerder dan gepland. 9 juni mogen we allemaal weer op komen draven om te gaan stemmen. Maar waarop?

Te kort

Zoals bijna vanzelfsprekend moet er bezuinigd gaan worden, want er is weer zoveel miljard te kort.
Dat kan gebeuren natuurlijk, maar wat mij wel opvalt dat wij als burger altijd in moeten leveren. En dat de mensen die het minst te besteden hebben het hardst geraakt worden en dat de rijke steeds rijker worden. Zij merken niets van de recessie of de bezuinigingen. Of de ministers die ontslag hebben genomen, die krijgen wachtgeld mee. Als dat nou eens afgeschaft zou worden? Dat scheelt al een paar miljoen. Wij krijgen toch ook geen geld mee als we ontslag nemen? Als dat wel zo is, laat het dan even weten, dan kom ik solliciteren. Als de hogere inkomens eens wat meer inleveren, dat is een stuk eerlijker dan het weghalen bij de lagere inkomens.

Vanmorgen keek ik tijdens het ontbijt het RTL Ontbijtnieuws. Wat hoor ik daar tot mijn stomme verbazing. Dat Nederland eventueel Griekenland te hulp wil schieten als er niet genoeg geld is om ze te helpen. Nu snap ik het helemaal niet meer. We hebben zelf een te kort van een paar miljard en hebben iedere cent hard nodig, en dat overweegt een partij, Griekenland te hulp schieten! Gelukkig was niet iedereen het er mee eens. Gaat het dan op dezelfde manier als met Ijsland? Geld lenen aan het land en het niet meer terug krijgen? Weg geld.

Op wie stemmen?

Ik moet er nog maar eens goed over nadenken naar wie mijn stem gaat. Tot op heden vind ik dat ze er maar een zooitje van maken.

Doet me denken aan een uitspraak van een wat oudere dame op tv toen aan haar werd gevraagd op wie ze gestemd had tijdens de verkiezingen voor de gemeenteraad. Zij had op de Partij van de Dieren gestemd, omdat de dieren je altijd trouw zijn.

Zit wat in.

Reacties op dit artikel
Nathlanzilli, 2010-03-24
( 0 )

Hoi,

Je hebt helemaal gelijk! Ze maken er ook een zooitje van en het ergste van alles is,dat ze niet kijken naar de belangerijkste isue,de oplossing voor de kredietcrisis...kunnen ze niet eens!!
Het is een systeem crisis die al jaren bezig is en falend is nu en maar geeld bijdrukken en pompen in banken ,om de boel overeind te houden ..en wat vertellen ze ons niet?

Bezuinigingen moeten idd weer bij de burgers gehaald worden ,maar voor velen is dit al niet meer op te hoesten !En wij maar harder werken ,we zijn nog langer gek!
En idd dat wachtgeld....laten ze dat eens achterwege ,dat scheelt weer zoveel miljoenen ,maarja die zijn ook digitaal en hebben net zo weinig waarde nu er zoveel geld in Amerika moet worden bijgedrukt vanuit het niets ,omdat zijn ziekenzorg plan er door is ...Super voor de mensen daar ,dat wel...maar het zal weer grote gevolgen hebben voor de rest van de economie !

we zullen zien wat ze er van bakken !ik ben bang dat we nog ergere drama gaan krijgen !

goed stuk !
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl