X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geniet van de zon

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 07-06-2010
Auteur: AnnaStaal
Menigeen zegt te genieten van zon door er alleen een bruine kleur van te krijgen, maar geniet ook eens op een andere manier van de zon.


Voor menigeen is de zon niets meer of minder dan een warmtebron waar je bruin van wordt. Van die laatste worden de meeste mensen vervolgens weer vrolijk, maar dit terzijde.
Dat mensen vrolijk worden als ze een bruin kleurtje hebben, want het oogt zo gezond en mooi, is meegenomen, maar geen must. Sterker nog, de zon kan – als je er niet verantwoord mee omgaat – ook desastreus zijn. Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die huidkanker heeft of heeft gehad.
Dat geeft de zon plots ook een negatief tintje, terwijl de zon juist zo’n bron van energie (letterlijk en figuurlijk) is. De zon maakt mensen vrolijk, mensen praten vaker en prettiger met elkaar (waarschijnlijk omdat hun humeur beter is), kinderen spelen vrolijk in het zonnetje (als ze goed ingesmeerd zijn!) en de zon zorgt voor nieuw leven. Je moet het alleen wel zien en willen ervaren.

In de ochtenduren – als de zon net opkomt – kan de zon zo’n heerlijke glans over het water geven. Eendjes, zwanen en ganzen die zich aan het wassen zijn, warmen er vervolgens mee op om heel gracieus over het water weg te glijden.
In de bossen kan de zon zoveel moeite doen om langs de takken en blaadjes de bodemplanten te verwarmen. Een zuchtje wind kan net even wat blaadjes een andere kant heen laten waaien waardoor er kleine straaltjes van die immense zon de grond aantikken.

Je kunt zoveel goeds van de zon zien, je moet alleen echt kijken en het willen ervaren. Heerlijk als dat goeds, gratis en voor niets.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl