X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vogel in het nauw

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 26-03-2010
Auteur: AnnaStaal
Ik kan mezelf een dierenvriend noemen en ben waakzaam voor vogelnestje, mijn eigen katten en de dieren van enkele vrienden. Maar voel je plots weinig dierenvriend als ik gerommel in de keuken hoor.


Niet de katten die de keuken afbreken, maar onder de keukenkastjes achter een houten board hoor ik toch echt geritsel. Ik kan niet anders bedenken dan dat ik muizen heb. Een van mijn katten zit met de oren gespitst te kijken naar waar het geluid vandaan komt en realiseer me, dat als het geritsel achter de board vandaan komt, hij of zij het haasje is.

Ik laat het even gaan en zoek bij de dierenwinkel raad. De man kan niet anders concluderen dat ik het beste muizenkorrels kan kopen. Mijn katten eten dit absoluut niet en dus kan ik rustig wat doosjes wegzetten. Als de muizen dit eten stolt het bloed en gaan ze terug naar het nest, om daar vervolgens dood te gaan. Ik vind het een luguber idee, maar muizen in mijn keuken vind ik nog erger en ik besluit een doosje te kopen en zet thuis wat doosjes weg. De katten vinden de keuken nog steeds reuze gezellig en hebben er een sport van gemaakt om te volgen waar het geluid vandaan komt.

Bijna onpasselijk worden en visualiserend hoe het gaat met dat eten en die muisjes, hoor ik het geluid in de keuken aan. Tot ik plots in de keuken de vaatwasser open wil doen en ik gepiep hoor. Ik denk bij de board een soort snavel te zien Ö een spitsmuis of zo, denk ik nog. Maar het geritsel blijf ik horen en ik heb niet het idee dat het een muis is, die houdt zich stil als erg geluid is. De radio aan en bezigheid in de keuken, terwijl het geluid onophoudelijk doorgaat.

Als ik nog een keer de ogen van de katten volg zie ik een vleugel, althans ik denk een vleugel te zien. Zou het een vogel kunnen zijn en zo ja, hoe komt het beest er in hemelsnaam. Via de centrale afvoer misschien via het dak toch naar beneden afgedwaald en achter de keuken terecht gekomen? Dan zie ik echt een snavel en ben ik er zeker van Ö een vogel. Maar die board krijg ik er niet af. De vogel probeert via de randen weg te komen en als ik de deur van de keuken open zet en de vogel zich blijkbaar slank heeft gemaakt, zie ik na enkele uren die vogel weg vliegen. Dan is het stil in huis Ö erg stil. Ben ik door mijn handelen nu geen dierenvriend meer? Mijn mening is dubieus in deze.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl