X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Sociale media, niet voor iedereen bij te houden

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 17-07-2010
Auteur: AnnaStaal
Hoewel ik zelf actief bezig ben met de sociale media, merk ik dat er een grote groep is die niet actief is en ook het nut niet ziet.


Het is afhankelijk van interesse, noodzaak of minimaal zinvol vanuit het werk of de hobby, of iemand actief is met de sociale media. Maar we gaan er zo vaak vanuit dat als je ergens over spreekt, men direct begrijpt waar je het over hebt. Mensen kijken dan met enige verbazing als je iets uit moet leggen of toe moet lichten, als het kwartje al valt. Want iemand die helemaal niets heeft met twitter, linkedin, facebook, weblogs etc. die heeft zich er zeer waarschijnlijk ook niet verdiept.

Voor relatief veel mensen gaat de digitale snelweg wel erg hard en zo hard dat ze het niet meer bijhouden en van bijvoorbeeld twitter alleen weten dat je er onzinnige berichtjes op tegenkomt. En natuurlijk kom je er ook veel onzinnige berichtjes op tegen, maar het voordeel is dat je die mensen vooral niet hoeft te volgen. Als je al iemand wil volgen, doe je dat omdat je het mogelijk interessant vindt.

Vanuit jezelf twitter je bijvoorbeeld als je iets te melden hebt aan de wereld. Vanuit beroep of hobby, dat maakt niet uit. Je sociale netwerk op facebook vindt de een interessant en de ander snapt niet waarom dat allemaal op internet moet.
En zo zijn er talloze voorbeelden die voor de een mateloos irritant of onzinnig zijn en de ander ze het einde vindt. Gelukkig is iedereen anders, heeft iedereen andere interesses, maar belangrijk is wel dat we elkaar blijven respecteren. Wel of geen sociale media gebruiken is ook erg persoonlijk en daar is niets mis mee.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl