X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Discussie op internet, het gaat nergens over

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 07-12-2009
Auteur: AnnaStaal
Wat voor discussies kan je voeren, eigen overal over. Maar het spant de kroon als enkele vrouwen gaan discussiëren of ze saai zijn en zo ja of iemand dit dan erg vindt en ook nog of je er mee te koop moet lopen.


Zo volgde ik recentelijk een blog van een vrouw die een –volgens eigen zeggen- enorm saai leven leeft, maar ze voelt zich er prettig bij. Af en toe wat twijfels of dit haar vriend niet op gaat breken, want die wil wel leuke dingen doen, maar overal is ze tevreden met haar leven. Ze haat kroegen, discotheken en theater bekoort haar ook al niet. Enkele vriendinnen ziet ze af en toe, maar eigenlijk wil ze gewoon na haar werk thuis zijn en haar eigen ding doen. Niets mis mee, zo lijkt. Totdat er enkele vrouwen reageren. Zeer uiteenlopend van dat de vrouw in kwestie haar leven vergooit, hoezo kan een ander bepalen of je dit vergooit denk ik dan. Een ander vindt dat ze beter meteen het bejaardenhuis in kan en een ander reageert eigenlijk wel aardig, zo lijkt.

Deze dame geeft aan dat ieder zijn eigen leven moet leven zoals hij/zij dit prettig vindt. Maar het feit dat de vrouw in kwestie zo overdreven vaak in haar blog zegt dat iedereen haar wel saai zal vinden, maar ze het zelf maar wat lekker vindt, komt niet over als zou ze haar eigen leven zo prettig leven. Waarom moet je het dan zo etaleren, wordt er aangegeven. De vrouw die deze stelling op het internet zet krijgt bijval en als ik er over nadenk kan ik me iets voorstellen bij de gedachtegang.

De vrouw in kwestie komt nl. maar niet met de reden waarom ze dit zo uitgebreid op internet etaleert. Maar als ik er even langer over nadenk, bedenk ik me dat ik –door er over na te denken- ook meega in de waanzin van een discussie over een vrouw die ik niet ken, die zegt dat ze een prettig saai leven heeft en andere –die haar ook niet kennen- trekken dit vervolgens in twijfel. Kortom, een discussie die eigenlijk nergens over gaat. Ik sluit de blog maar snel af. Waar gaat de hele discussie over?!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl