X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vrijgezel in de stress

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van mikes75 mikes75 Auteur op infoyo sinds
14 Augustus 2008


Bekijk het profiel van mikes75
Datum: 15-08-2008
Auteur: Mikes75
Het valt niet mee om na een relatie van bijna 10 jaar weer vrijgezel te zijn. Het wel en wee van datingsites en op jacht in het cafť, stap ik op die leuke dame af of ben ik bang voor een blauwtje? (het is al 10 jaar geleden!). Hoe stel ik me op, afstandelijk of juist macho... zou ze me wel leuk vinden, zou ze het leuk vinden als ik dit mailtje verstuur of kom ik dan wel heel erg desperate over? Wees jezelf zeggen ze dan, ze hebben makkelijk praten, ik ben eigenlijk al 10 jaar niet meer mijzelf.

Datingsites, het wel en wee.

Na mij bij verschillende datingsites te hebben ingeschreven (zowel betaalde als voor zover mogelijk "gratis" exemplaren) kreeg ik al snel een paar mailtjes/berichtjes van dames met een foto die eigenlijk te mooi waren om waar te zijn.
Goedgelovig als ik was, stuurde ik enkele dames snel een mailtje terug met wat persoonlijke info rondom mij en dat ik het leuk†vond dat ze reageerden op mijn profiel.
Na een dag of twee/drie kreeg ik mailtjes†terug†waarin mij werd verzocht om een sms te sturen naar een duur nummer (Ä1,50 p.o.b).
Dit hadden de dames zogenaamd gedaan uit veiligheid omdat ze in het verleden lastig waren gevallen door mannen die hen iets te dicht in de buurt†kwamen, hen gestalked hadden en zelfs aangerand of verkracht (mensen dit is geen onzin wat ik hier typ!).

Okee, ik wilde graag weer†in contact komen met de vrouwelijke helft van de mensheid maar daar had ik op deze manier natuurlijk geen geld†voor over,†wat een teleurstelling was dit zeg, echt heel erg dat er mensen zijn die†geld proberen te verdienen door met gevoelens te spelen van mensen die zich wat eenzaam voelen.

Dan waren er ook nog mailtjes waarvan je eigenlijk al bij de eerste zin kon zien en weten dat het allemaal niet klopte, ze waren geschreven in ontzettend slecht engels en blijkbaar†nog door een vertaalmachine gehaald ook,†de afzenders†zaten bijvoorbeeld in Nigeria als student,†haar ouders waren omgekomen bij een auto/vliegtuig/bus-ongeluk en probeerden nu rond te komen†met het kleine beetje geld wat een "advocaat van de familie" soms opstuurde.

Wist u al dat er daadwerkelijk mensen zijn die hier op ingaan en†dus ook geld opsturen naar hoogstwaarschijnlijk "grote instanties" die zich hierachter verschuilen?
Mensen sturen geld op want de verhaaltjes van de "dames" zijn zo mooi en goedgelovig dat ze dus echt gaan denken dat ze binnenkort een exotische schoonheid naast hen in bed hebben liggen!††

via verschillende "veilingsites" kan men tegenwoordig ook makkelijk in contact komen met de andere sexe, ware het niet dat als men zich aanmeld op de "msn" van de vrouwelijk partij, men een bericht krijgt zich te melden op de "webcamsite"† welke weergegeven staat in het spreekvenster.
Blokkeren en verwijderen maar weer want dat deze bedrijfjes graag geld verdienen weten we nu wel.

Ik reageer niet meer op mailtjes met inhoud zoals boven beschreven, het heeft geen zin en elk mailtje wat ik dan toch open uit nieuwsgierigheid doet het mij beseffen dat de "datingsite" waar†de "bad guys/girls"†staan ingeschreven zijn leden niet natrekt en zich al helemaal niet beseft dat er geld achter hun rug om verdiend wordt aan mensen die zich†als "good guy/girl" inschreven.

Vrienden/netwerk-sites zijn er inmiddels†ook in overvloed, op die manier probeer ik, (als ik weer eens een mailtje krijg met info zoals boven beschreven) die persoon te vinden en tracht zo veel mogelijk info te vergaren als mogelijk. Het lijkt wel werk op deze manier, ze zouden me er eigenlijk voor moeten betalen!

Ik probeer het wel op de manier die ik toentertijd†had,†(zo'n 10 jaar gelden) lekker een beetje barhangen op zaterdagavond in de kroeg. Hoi ik ben Mike, wil je wat drinken misschien? Blauwtjes lopen zal ik toch wel doen maar niet geschoten is altijd mis..... toch?

Reacties op dit artikel
Astrid, 2008-08-15
( 0 )

Ja, het is vervelend dat er zulke dames zijn die overal een slaatje uit willen slaan. Die dames zijn het ook niet waard om meer aandacht aan te besteden. Zoek het liever bij dames die je ontmoet op een sportclub of andere club. Maar voor je gaat zoeken moet je eerst de stukgegane relatie verwerken en je bezinnen op wat je eigenlijk met je leven wilt. Want je schrijft dat je al 10 jaar jezelf niet meer was. Vind eerst jezelf weer terug voordat je een relatie begint. Anders gaat het in een volgende relatie weer fout. Blijf jezelf in welke relatie dan ook. Aanpassen is goed maar doe dat tot op zekere hoogte. En ben altijd kritisch als je iemand pas ontmoet. Klopt het verhaal wel? Wees zeker terughoudend als zo'n dame meteen al haar problemen bij je uit wilt storten. Die wil alleen maar hulp en is meer op haar plaats bij een psycholoog. En dat ben jij waarschijnlijk niet. Zulke mensen kun je als leek niet helpen. Begin er ook niet aan. Controleer het verhaal gerust. Dat kan wantrouwend klinken maar is eigenlijk alleen maar verstandig. Het gaat om jouw leven. Je wilt daarin een waardevolle relatie en niet een die op drijfzand gebaseerd is.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl