X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vrouwen en auto's

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van elina elina Auteur op infoyo sinds
27 Juli 2010


Bekijk het profiel van elina
Datum: 28-07-2010
Auteur: Elina
Waarom hebben mannen nu altijd het idee dat als de vrouwen met de auto weggaan dat ze denken dat hij nooit heelhuids terug komt!

Waarom hebben mannen nu altijd het idee dat als de vrouwen met de auto weggaan dat ze denken dat hij nooit heelhuids terug komt!
Ofdat vrouwen niet kunnen autorijden, ikzelf ben van mening dat de vrouwen nog altijd beter kunnen autorijden als mannen, ja ach we moeten toch voor ons zelf opkomen of niet dan.
En het liefst willen we een auto die van alle gemakken voorzien zijn en het liefst nog met chauffeur en champagne dat zou toch het lekkerst zijn toch dames, heerlijk genieten terwijl je word rondgereden, dat is toch relaxed of niet. En dan heb ik het nog niet eens over hetgeen dat ik altijd een discussie met mijn man heb over welk merk en hoe hoog of laag de auto moet zijn, het liefst natuurlijk een hoge instap(en ik ben nog "maar" 27 jaar) dat ik gewoon heel makkelijk de kids in de auto mag zetten en uit de auto mag halen, maar dan ook het liefst nog een leuke sportieve auto met heel veel luxe. Ja ach we dromen maar verder

Reacties op dit artikel
Theo, 2010-07-29
( -3 )

Mijn vrouw is nog nooit zonder schade thuis gekomen van een ritje met de auto of de brommert. Steevast zit ze ergens tegenaan of bovenop of heeft ze iemand per ongeluk niet gezien. Ook met een winkelwagen door de supermarkt kan niet zonder iemand te rammen of producten uit het schap te rijden of de automatische hekjes of schuifdeuren te beschadigen. De laatste keer dat ze met een boodschappenkar naar de auto liep op de parkeerplaats heeft ze 3 auto's beschadigd en bij ons een achterlicht voor de zoveelste keer er uit geramd. De auto parkeren langs de stoep duurt standaard minstens 20 minuten en 60 x voor en achteruit steken en dan staat de auto nog niet correct. De auto de garage inrijden kost minstens 2 fietsen en de bumper het leven.

Hoezo... vrouwen en auto's? Vrouwen en alles wat wielen heeft! Man o man, wat een ellende!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl