X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mijn mening over..." en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De klok op het vliegveld

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 25-02-2010
Auteur: AnnaStaal
Nu kom ik regelmatig op vliegvelden en alles gaat daar met uur en tijd en toch valt het op dat er op de meeste vliegvelden nauwelijks klokken hangen.

Natuurlijk moeten de aankomst- en vertrekborden voorzien worden van klokken, maar ook daar schort het soms aan. Her en der zie je bij een bord een digitale tijd en daar lijk je het mee te moeten doen.
Als je teruggaat in de tijd en voor een deel ook nu nog, zie je dat de aankomst- en vertrekhallen van treinstations altijd voorzien zijn van klokken. De klassieke analoog of de moderne digitaal, maar hoe dan ook, een klok is ergens zichtbaar.

Maar op vliegvelden is het ver zoeken naar een klok, terwijl er ook daar met uur en tijd gewerkt wordt. Want ben je te laat om in te checken, dan heb je simpelweg een probleem en kom je er – terecht – niet meer in. Maar je er op wijzen dat het mogelijk de hoogste tijd is, en het zichzelf daardoor veel minder moeilijk maken, zou geen overbodige luxe zijn. Zover is menig vluchthaven nog niet.

Er is geen onderscheid tussen grote vluchthavens of kleine, want overal kom je het ontbreken van klokken tegen en valt zelfs op als ik wel plots prominent een klok zie. Jammer, want het is naast handig ook wel zo prettig voor vertrekkende mensen die mogelijk te laat inchecken en bij de balie op niet meewerkende medewerkers stuiten. Deze mannen en vrouwen houden – terecht – voet bij stuk, maar levert nogal eens vervelende taferelen op. Eigenlijk een kleinigheid die veel gedoe kan voorkomen.

Reacties op dit artikel
Pieter, 2011-01-16
( 0 )

Nog nooit van een horloge gehoord?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl